Δημιουργική Απασχόληση

Το κατάστημα «Candy’s Friends» συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα «Υποστηριζόμενης Απασχόλησης για ΑμεΑ»

Το κατάστημα «Candy’s Friends» που δραστηριοποιείται στονκαλλωπισμό και την περιποίηση κατοικίδιων ζώων, συμμετέχει στο  πιλοτικό πρόγραμμα του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», που εκπαιδεύει άτομα με νοητική υστέρηση σε θέσεις εργασίας, με στόχο την «Υποστηριζόμενη Απασχόληση και Ένταξη τους στην Αγορά Εργασίας».

Το σαλόνι φροντίδας και περιποίησης κατοικίδιων ζώων «Candy’s Friends» βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 19, στην Ελευσίνα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210556006. Επισημαίνεται ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα άρτια εξοπλισμένο και μοντέρνο χώρο. Παρέχει δε, ένα ήρεμο και καθαρό περιβάλλον για τους μικρούς μας φίλους, με υπηρεσίες κομμωτηρίου, grooming, μπάνιου, scissoring, asian style, hand stripping, commercial style. Στο «Candy’s Friends»  εκπαιδεύεται σε εβδομαδιαία βάση, σε θέση κομμωτή με ενθουσιασμό, ο ωφελούμενος μας κος Γιαμαλάκης Μάνος, που συνοδεύεται πάντα  από θεραπευτές του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ».

Το ΔΣ του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του, στην κυρία κυρία Ματούλα Παπαδοπούλου για την πρωτοβουλία και την στήριξη της. Θερμά συγχαρητήρια εκφράζει για τις  γνώσεις που διαθέτει για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε κατοικίδιου ζώου και τις υπηρεσίες που προσφέρει με σεβασμό και αγάπη, για να διασφαλίσει την ασφάλεια τους κατά τη διάρκεια της φροντίδας τους στο κατάστημα της.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι στο υλοποιούμενο πρόγραμμα για τη δημιουργία ευκαιριών συμπερίληψης και εκπαίδευσης ατόμων με νοητική υστέρηση σε εργασιακά ζητήματα, δεν ισοδυναμεί με τη διαδικασία πρόσληψης σε θέση εργασίας. Κάθε συμμετοχή στο πιλοτικό μας πρόγραμμα, ενδυναμώνει τις ενέργειες μας για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυο συνεργατών μας με ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις, ή καταστήματα, που επιθυμούν να παρέχουν εθελοντικά προ-επαγγελματική κατάρτιση σε άτομα με αναπηρία και να τα προετοιμάσουν για την προστατευμένη ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Θα είμαστε στη διάθεση σας για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειαστείτε, εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο πιλοτικό πρόγραμμα μας για την «Υποστηριζόμενη Απασχόληση».