Ανακοινώσεις

Κοινωνική Συνεστίαση στην Ταβέρνα «ΜΑΓΓΙΝΑ» για τους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

Κοινωνική συνεστίαση μετά μουσικής οργάνωσε για τους ωφελούμενους και τους φίλους του, το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», στην Ταβέρνα “ΜΑΓΓΙΝΑ” στο Κερατσίνι, την Κυριακή, 17 Μαρτίου, το μεσημέρι.

Στην ψυχαγωγική εκδήλωση το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» με απόφαση του ΔΣ, προσέφερε το εισιτήριο στους ωφελούμενους του, καθώς και άπλετη διασκέδαση με χορό και τραγούδι. Τους ωφελούμενους συνόδευσαν μέλη των οικογενειών τους, ενώ για τις ανάγκες μετακίνησης κάποιων οικογενειών προς και από το κέντρο διασκέδασης διατέθηκε το υπηρεσιακό λεωφορείο του ΚΔΗΦ.

Στην ευχάριστη εκδήλωση που πρωταγωνίστησαν τα χαμόγελα, αλλά και η συγκίνηση, συμμετείχε με κέφι και χορό το θεραπευτικό προσωπικό, φίλοι και υποστηρικτές του ΚΔΗΦ. Στόχος της κοινωνικής εκδήλωσης που σημείωσε μεγάλη επιτυχία συμμετοχής, ήταν να συνενώσει τους ωφελούμενους και να τους δώσει χώρο να εκφραστούν σε μια ψυχαγωγική εκδήλωση σε ταβέρνα που αρκετοί συμμετείχαν για πρώτη φορά. Για το λόγο αυτό, οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τόσο την ευχαρίστηση τους όσο και την συγκίνηση του για πρωτόγνωρη εμπειρία τους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ολόψυχες ευχαριστίες μας, στην διεύθυνση, το προσωπικό, τους τραγουδιστές και την ορχήστρα της ταβέρνας “ΜΑΓΓΙΝΑ” που αγκάλιασαν με αγάπη τους ωφελούμενους μας. Οι τραγουδιστές Κώστας Απέργης, η Ροζαλία και ο Μπάμπης Χατζάκης με αποδοχή στην διαφορετικότητα, έδωσαν την ευκαιρία στους ωφελούμενους μας να ψυχαγωγηθούν και να εκφράσουν μέσα από το χορό και το τραγούδι τα συναισθήματα τους.

Απώτερος στόχος του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»  είναι η συστηματική ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους με τον κοινωνικό δεσμό και η εξασφάλιση της πρόσβασης τους σε κοινωνικά και πολιτιστικά αγαθά. Από καρδιάς ευχαριστούμε όσους με την παρουσία και την συμμετοχή τους στις δράσεις μας στηρίζουν το έργο μας.