Νέα

Ανακοινώσεις

Τα πρώτα Χριστούγεννα θα περάσουν στη Στέγη «ΔΗΜΗΤΡΑ» οι ωφελούμενοι μας

Τα πρώτα Χριστούγεννα θα περάσουν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για Άτομα σε Αναπηρία, «ΔΗΜΗΤΡΑ» οι ωφελούμενοι μας, που στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με γιορτινή διάθεση και ενθουσιασμό. Η Σ.Υ.Δ αποτελεί ένα σύγχρονο πλαίσιο προστατευμένης ανεξάρτητης διαβίωσης, το οποίο πλαισιώνει άτομα με νοητική υστέρηση, άνω των 18 ετών, με ένα πλέγμα υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Στόχος της λειτουργίας της είναι η ενδυνάμωση των ενοίκων, ώστε να λειτουργήσουν με αυξανόμενη αυτονομία, να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους, καθώς και να προσαρμόζονται θετικά στις καθημερινές δυσκολίες.

Οι ένοικοι μαζί με το επιστημονικό προσωπικό της Σ.Υ.Δ, τις ημέρες των Χριστουγέννων διοργανώνουν εορταστικό γεύμα για τις οικογένειες τους, που θέλησαν να τους προσκαλέσουν για να ανταλλάξουν δώρα και ευχές, αλλά και για να επικοινωνήσουν τον τρόπο που αξιοποιούν καθημερινά τις δυνατότητες και την αυτονομία τους, με την εποπτεία του εξειδικευμένου προσωπικού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και την Διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΜΙΛΟΥ, για την ευγενική χορηγία πετρελαίου θέρμανσης τις ημέρες των Χριστουγέννων, η οποία συμβάλλει στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους ωφελούμενους της Στέγης «ΔΗΜΗΤΡΑ». Η συστηματική υποστήριξη του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΠΕ στο έργο που επιτελείται, αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας του, για τις πλέον ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας, όπως είναι τα άτομα σε αναπηρία. Επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ από την έναρξη της λειτουργίας της Στέγης, θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τις Κυρίες Λασανιάνου Γεωργία και Δημητροπούλου Γεωργία για την πολύτιμη στήριξη τους στο όραμα μας.

Ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το φετινό ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το φετινό ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που υλοποίησε το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες «Όλοι Εμείς», στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, 2021, με τις δημιουργίες που έφτιαξαν οι ωφελούμενοι μας στα Εργαστήρια τους, με τη στήριξη των θεραπευτών τους.

Τα εκθέματα του Bazaar μας, εμπλουτίστηκαν και φέτος από τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που δημιούργησαν οι εθελοντικές ομάδες χειροτεχνιών, που συντονίζει η κοινωνική λειτουργός της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, κυρία Σπετσιώτη Μαρουσώ. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, σε όσους συμμετείχαν τόσο στην υλοποίηση του, όσο και την επιτυχή διεξαγωγή του, ενισχύοντας τους σκοπούς της υλοποίησης του.

Η συστηματική κοινωνική προσφορά της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, προς το Κέντρο μας, αποτελεί για μας πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης στο έργο που επιτελούμε. Επιθυμία μας είναι, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων για κοινωνική ένταξη και ευημερία των ατόμων σε αναπηρία και των οικογενειών τους. Επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη της προσπάθειας μας αυτής από την Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ τα τελευταία χρόνια, θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διευθυντή Εργοστασίου Καμαρίου, Κύριο Αλέξανδρο Ψηλό και την κοινωνική λειτουργό, Κυρία Σπετσιώτη Μαρουσώ για την πολύτιμη στήριξη τους.

Ανακοινώσεις

Συμμετοχή μαθητών Λυκείου στην Διαδικτυακή Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων σε Αναπηρία

Το δυναμικό παρόν και την ευκαιρία να εκφράσουν τις θέσεις τους, είχαν οι εκπρόσωποι του δεκαπενταµελούς µαθητικού συµβουλίου από το 2ο Γενικό Λύκειο Ελευσίνας-Πυρουνάκειο, ως εκλεκτοί προσκεκλημένοι στην Διαδικτυακή Ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα διακήρυξης των δικαιωμάτων των ατόμων με Αναπηρία», στο Δημαρχείο Ελευσίνας, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, 2021.

Την Διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο «Ανθρώπινα Ελλείμματα και Αναπηρία: Κομμάτι της Ανθρώπινης Ποικιλομορφίας» συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ελευσίνας – Municipality of Elefsina, το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας , το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας και το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ».

Η ενεργός συμμετοχή των εκπροσώπων των μαθητών από το 2ο Γενικό Λύκειο Ελευσίνας-Πυρουνάκειο, οργανώθηκε από την καθηγήτρια φιλόλογο τους, κυρία Τσολάκη Ευτυχία και ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική, ενώ προκάλεσε αίσθηση στο κοινό που παρακολούθησε την ημερίδα διαδικτυακά. Οι μαθητές εκτός από τις υποστηρικτικές θέσεις που εξέφρασαν, προσέφεραν αναμνηστικό πίνακα ζωγραφικής που απεικονίζει τη δύναμη του κοινωνικού δεσμού. Στον πίνακα αποτυπώνονται διάφορα κοινωνικά μηνύματα, όπως η δύναμη της αλληλεγγύης στην ενδυνάμωση των ανθρωπίνων σχέσεων, το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, η ελπιδοφόρα και αισιόδοξη θέση στα διάφορα ζητήματα που μας δυσκολεύουν, κ.α.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, δώρισε τον πίνακα ζωγραφικής στο Δήμο της Ελευσίνας, σχολιάζοντας την προσδοκία της αλλαγής των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων από τις νέες γενιές. Επεσήμανε κλείνοντας, πως το έργο τέχνης των παιδιών, επιθυμεί να παραμείνει στο Δημαρχείο, ως σύμβολο της αναγκαιότητας για αλληλεγγύη και προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων για όλα τα παιδιά του κόσμου. Τόνισε, ότι ο σεβασμός στην ανθρώπινη διαφορετικότητα αποτελεί πράξη ευθύνης για τον πολιτισμό μας και τη συνοχή της κοινότητας μας.

Ανακοινώσεις

Ημερίδα με τίτλο: «Ανθρώπινα Ελλείμματα και Αναπηρία: Κομμάτι της ανθρώπινης ποικιλομορφίας»

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία ο Δήμος Ελευσίνας, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ελευσίνας και το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Ανθρώπινα Ελλείμματα και Αναπηρία: Κομμάτι της ανθρώπινης ποικιλομορφίας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Μέγαρο Ελευσίνας την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, 6:00μμ. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς και όλα τα μέτρα προστασίας. Για την είσοδό σας στον χώρο θα χρειαστείτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών για τους εργαζόμενους του κέντρου

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης του προσωπικού της, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), υλοποίησε με επιτυχία το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Τομέα Υγείας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πρώτων Βοηθειών, συνολικής διάρκειας 14 ωρών, το οποίο ήταν προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εργαζομένων στις δομές της (Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Όλοι Εμείς”, Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) Ατόμων με Αναπηρία, «ΔΗΜΗΤΡΑ»),. 

Οι νοσηλευτές και οι φροντιστές των δομών της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»,  είχαν την ευκαιρία τα 2 τελευταία χρόνια να καταρτιστούν σε όλα τα νέα πρωτόκολλα επείγουσας παροχής φροντίδας και να συμμετάσχουν ενεργά στη θεωρητική, αλλά και τη πρακτική άσκηση, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Η πρόσφατη εκπαίδευση ήταν τριήμερη και πραγματοποιήθηκε από τη πιστοποιημένη Νοσηλεύτρια κα Σοφιολάκη Λουίζα. Μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» κα Φαρμάκη, ευχαρίστησε το προσωπικό για την ένθερμη συμμετοχή του, τονίζοντας πως η βελτίωση των γνώσεων και των ικανοτήτων των εργαζομένων, οδηγεί και στην ανάπτυξη της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ωφελούμενοι μας, στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Ανακοινώσεις

Εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών για Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες δημιούργησαν στο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Όλοι Εμείς» ύστερα από παραγγελία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ» – Χορευτικό Οινόης και της προέδρου Αθανασίας Δρίβα. Στη φωτογραφία ο Σύλλογος παραλαμβάνει τις χειροποίητες κάρτες, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των ενεργειών μας προς τους ωφελούμενους μας, που στοχεύουν στην ένταξη τους στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Το ομαδικό εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών υλοποιείται με την εποπτεία της διεπιστημονικής ομάδας και την επιμέλεια εξειδικευμένου προσωπικού, με άξονα την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της καλλιτεχνικής έκφρασης των ωφελούμενων μας, καθώς και της εργασιακής τους συνείδησης. Στόχος του εργαστηρίου είναι η βιωματική αξιοποίηση του έργου τέχνης, ως πεδίου άντλησης μιας γνώσης που μπορεί να εμπλουτίσει την θεραπευτική πράξη.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες για χειροποίητες ευχετήριες κάρτες (Πασχαλινές και Χριστουγεννιάτικες), οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνο του ΚΔΗΦ «Όλοι Εμείς», 210 5560464, 210 5561589, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 9.00π.μ.- 17.00μ.μ. και στο [email protected]

Ανακοινώσεις

Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συνδρομή του κου Ιωάννη Ευσταθίου

Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συνδρομή του κου Ιωάννη Ευσταθίου, Χειρουργού Οφθαλμίατρου, ο οποίος πραγματοποίησε την χειρουργική αφαίρεση καταρράκτη από την 22χρονη ωφελούμενη, της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, Ατόμων με Αναπηρία, «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Η ευγενική προσφορά του αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία του για την πλέον ευάλωτη ομάδα συμπολιτών μας, όπως είναι τα άτομα με αναπηρία και την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας.

Ανακοινώσεις

Στεφάνι στο μνημείο της «Μικρασιάτισσας Μάνας» κατέθεσαν οι διαμένοντες στην ΣΥΔ ΆμεΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Στεφάνι στο μνημείο της «Μικρασιάτισσας Μάνας» κατέθεσαν οι διαμένοντες στη πρώτη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στην Ελευσίνα, για Άτομα με Αναπηρία, με τον διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΗΤΡΑ», ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Μικρασιατών για συμμετοχή στην εκδήλωση μνήμης, που υλοποίησε ο Σύλλογος προς τιμήν όλων των αγίων, κληρικών και λαϊκών που προσέφεραν τη ζωή τους θυσία, στην Μικρασιατική καταστροφή του 1922, τιμώντας με την παρουσία τους τη ξεριζωμένη γενιά και τους απογόνους της.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, στην πλατεία Μικρασιατών (3ο Δημοτικό σχολείο Δαρδανελλίων 85), μετά το τέλος της θείας λειτουργίας με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Ελευσίνας, έγινε επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων μπροστά στο μνημείο της «Μικρασιάτισσας Μάνας».  

Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), Κα Φαρμάκη Αφροδίτη και οι φροντιστές τους στη Σ.Υ.Δ. συνόδευσαν τους διαμένοντες στις κοινωνικές εκδηλώσεις μνήμης (προς τιμήν του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης, προστάτη Αγίου του Συλλόγου Μικρασιατών και τους αγίους Γρηγόριο Κυδωνιών, Αμβρόσιο Μοσχονησίων, Προκόπιο Ικονίου, Ευθύμιο Ζήλων που προσέφεραν τη ζωή τους θυσία στο βωμό της πατρίδας και την Ορθόδοξης πίστης τους).

Ανακοινώσεις

Η Κ.Ε.Δ.Ε. αγκαλιάζει τη μουσική παράσταση του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Όλοι Εμείς»

Συμμετέχοντας δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, παρουσίασαν την Μουσική  Παράσταση «Με μια αγκαλιά τραγούδια», στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Παραλία Ελευσίνας, το βράδυ, της Παρασκευής, 23 Ιουλίου, 2021. 

Η Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε), προάγοντας τον αναπτυξιακό ρόλο της στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και της αλληλεγγύης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνδιοργάνωσε την Μουσική Παράσταση με το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ». Η εκδήλωση περιλάμβανε αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες (Θεοδωράκης, Χατζηδάκις, κ.α.), σε μουσική επιμέλεια και σκηνοθεσία Φαρμάκη Αφροδίτης και Κωτάκη Πάολας. Οι ωφελούμενοι μας που είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν και δημόσια τα ταλέντα και την δημιουργικότητα τους, εισέπραξαν με μεγάλη χαρά το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των συγκινημένων θεατών της παράστασης. 

Εγκάρδιες ευχαριστίες στον Δήμαρχο της πόλης μας, κύριο Οικονόμου Αργύρη, απηύθυνε η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στην Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., κυρία Ζωή Στραϊτούρη, που οραματίστηκε προ διετίας και ενθάρρυνε την ένταξη της καινοτόμου εκδήλωσης στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, στηρίζοντας εμπράκτως την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία. 

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενδυναμώνονται οι προσπάθειες όλων μας για την υλοποίηση δράσεων αλληλεγγύης, οι οποίες ενισχύουν την ισότητα των ευκαιριών πρόσβασης των ατόμων με αναπηρίες σε κοινωνικά αγαθά, καθώς και τους σκοπούς για τους οποίους εργάζεται το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», στην κοινότητα μας. 

Ανακοινώσεις

Μουσικοθεατρική παράσταση παρουσίασε το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

Μουσικοθεατρική παράσταση «Με μια αγκαλιά τραγούδια» ως τίτλο, παρουσίασαν οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», το Σάββατο 5 Ιουνίου, 2021, το βράδυ γεμίζοντας τις καρδιές μας με τα αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών.

Βιώνοντας τη χαρά της συμμετοχής, η προσπάθεια των παιδιών μας γέμισε συγκίνηση το φιλοθεάμον κοινό που μοιράστηκε μαζί τους συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού από μια ζωντανή παράσταση, που εκτός των άλλων χάρισε σε όλους μας την ευκαιρία να ξανασμίξουμε μετά την άρση των μέτρων του lockdown. Το πλούσιο μουσικοθεατρικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε αφιερώματα στους μεγάλους μας συνθέτες Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, κ.α.

Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου, κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Στο περιθώριο της απένειμε τιμητικά αναμνηστικά δώρα στους χορηγούς και συνεργάτες, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύτιμης υποστήριξης τους στο έργο που αναπτύσσεται στο Κέντρο μας για τους σκοπούς της κοινωνικής ενσωμάτωσης των ατόμων με αναπηρίες.

Λόγω των μέτρων προστασίας, τη Μουσικοθεατρική παράσταση που ετοίμασαν οι ωφελούμενοι με την υποστήριξη των θεραπευτών και των Εθελοντών στον κήπο του Κέντρου, τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους συγγενείς των ωφελούμενων περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων.

Οι θεατές, στο τέλος της παράστασης, συνεχάρησαν όλους τους συντελεστές και τους ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας οι κάτωθι κύριοι και κυρίες, και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας:

 • ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής Δυτικής Αττικής
 • ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Βουλευτής Δυτικής Αττικής
 • ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Γραμματέας της Βουλής, Βουλευτής Δυτικής Αττικής
 • ΑΝΘΗ ΣΕΒΑΣΜΙΑ (ΕΥΗ), Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Πρόεδρος Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Δήμου Ελευσίνας
 • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας
 • ΤΑΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
 • ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου
 • ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας
 • ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρώην Δήμαρχος Ελευσίνας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελευσίνας
 • ΤΣΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελευσίνας
 • ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελευσίνας
 • ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας
 • ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, Σμήναρχος στην 112 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας
 • ΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Αντισμήναρχος στην 112 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ελευσίνας
 • ΒΑΖΑΙΟΣ ΚΑΤΩΝΑΣ, Διευθυντής ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας 
 • ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Αξιωματικός, Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Δυτικής Αττικής – Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τριπτόλεμος
 • ΠΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος ΔΣ του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» και συνεχιστής του σπουδαίου έργου του Πρωτοπρεσβύτερου Πυρουνάκη Γεώργιου
 • ΜΠΙΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών προγραμμάτων Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»
 • ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Εκπρόσωπος του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Σχέσεων με τοπικές κοινωνίες Ν. Ελλάδος
 • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Πρόεδρος της Επιχείρησης CONIK ΑΕ
 • ΣΤΡΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Διευθύντρια του Γραφείου Διεκπεραιώσεων Συντάξεων και άλλων Βοηθητικών Υπηρεσιών
 • ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙΤΗ, Δημοσιογράφος στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΛΑΜΨΗ»