Νέα

Ανακοινώσεις

Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συνδρομή του κου Ιωάννη Ευσταθίου

Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συνδρομή του κου Ιωάννη Ευσταθίου, Χειρουργού Οφθαλμίατρου, ο οποίος πραγματοποίησε την χειρουργική αφαίρεση καταρράκτη από την 22χρονη ωφελούμενη, της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, Ατόμων με Αναπηρία, «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Η ευγενική προσφορά του αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία του για την πλέον ευάλωτη ομάδα συμπολιτών μας, όπως είναι τα άτομα με αναπηρία και την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας.

Ανακοινώσεις

Στεφάνι στο μνημείο της «Μικρασιάτισσας Μάνας» κατέθεσαν οι διαμένοντες στην ΣΥΔ ΆμεΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Στεφάνι στο μνημείο της «Μικρασιάτισσας Μάνας» κατέθεσαν οι διαμένοντες στη πρώτη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στην Ελευσίνα, για Άτομα με Αναπηρία, με τον διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΗΤΡΑ», ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Μικρασιατών για συμμετοχή στην εκδήλωση μνήμης, που υλοποίησε ο Σύλλογος προς τιμήν όλων των αγίων, κληρικών και λαϊκών που προσέφεραν τη ζωή τους θυσία, στην Μικρασιατική καταστροφή του 1922, τιμώντας με την παρουσία τους τη ξεριζωμένη γενιά και τους απογόνους της.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, στην πλατεία Μικρασιατών (3ο Δημοτικό σχολείο Δαρδανελλίων 85), μετά το τέλος της θείας λειτουργίας με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Ελευσίνας, έγινε επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων μπροστά στο μνημείο της «Μικρασιάτισσας Μάνας».  

Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), Κα Φαρμάκη Αφροδίτη και οι φροντιστές τους στη Σ.Υ.Δ. συνόδευσαν τους διαμένοντες στις κοινωνικές εκδηλώσεις μνήμης (προς τιμήν του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης, προστάτη Αγίου του Συλλόγου Μικρασιατών και τους αγίους Γρηγόριο Κυδωνιών, Αμβρόσιο Μοσχονησίων, Προκόπιο Ικονίου, Ευθύμιο Ζήλων που προσέφεραν τη ζωή τους θυσία στο βωμό της πατρίδας και την Ορθόδοξης πίστης τους).

Ανακοινώσεις

Η Κ.Ε.Δ.Ε. αγκαλιάζει τη μουσική παράσταση του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Όλοι Εμείς»

Συμμετέχοντας δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, παρουσίασαν την Μουσική  Παράσταση «Με μια αγκαλιά τραγούδια», στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Παραλία Ελευσίνας, το βράδυ, της Παρασκευής, 23 Ιουλίου, 2021. 

Η Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε), προάγοντας τον αναπτυξιακό ρόλο της στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και της αλληλεγγύης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνδιοργάνωσε την Μουσική Παράσταση με το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ». Η εκδήλωση περιλάμβανε αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες (Θεοδωράκης, Χατζηδάκις, κ.α.), σε μουσική επιμέλεια και σκηνοθεσία Φαρμάκη Αφροδίτης και Κωτάκη Πάολας. Οι ωφελούμενοι μας που είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν και δημόσια τα ταλέντα και την δημιουργικότητα τους, εισέπραξαν με μεγάλη χαρά το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των συγκινημένων θεατών της παράστασης. 

Εγκάρδιες ευχαριστίες στον Δήμαρχο της πόλης μας, κύριο Οικονόμου Αργύρη, απηύθυνε η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στην Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., κυρία Ζωή Στραϊτούρη, που οραματίστηκε προ διετίας και ενθάρρυνε την ένταξη της καινοτόμου εκδήλωσης στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, στηρίζοντας εμπράκτως την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία. 

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενδυναμώνονται οι προσπάθειες όλων μας για την υλοποίηση δράσεων αλληλεγγύης, οι οποίες ενισχύουν την ισότητα των ευκαιριών πρόσβασης των ατόμων με αναπηρίες σε κοινωνικά αγαθά, καθώς και τους σκοπούς για τους οποίους εργάζεται το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», στην κοινότητα μας. 

Ανακοινώσεις

Μουσικοθεατρική παράσταση παρουσίασε το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

Μουσικοθεατρική παράσταση «Με μια αγκαλιά τραγούδια» ως τίτλο, παρουσίασαν οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», το Σάββατο 5 Ιουνίου, 2021, το βράδυ γεμίζοντας τις καρδιές μας με τα αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών.

Βιώνοντας τη χαρά της συμμετοχής, η προσπάθεια των παιδιών μας γέμισε συγκίνηση το φιλοθεάμον κοινό που μοιράστηκε μαζί τους συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού από μια ζωντανή παράσταση, που εκτός των άλλων χάρισε σε όλους μας την ευκαιρία να ξανασμίξουμε μετά την άρση των μέτρων του lockdown. Το πλούσιο μουσικοθεατρικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε αφιερώματα στους μεγάλους μας συνθέτες Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, κ.α.

Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου, κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Στο περιθώριο της απένειμε τιμητικά αναμνηστικά δώρα στους χορηγούς και συνεργάτες, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύτιμης υποστήριξης τους στο έργο που αναπτύσσεται στο Κέντρο μας για τους σκοπούς της κοινωνικής ενσωμάτωσης των ατόμων με αναπηρίες.

Λόγω των μέτρων προστασίας, τη Μουσικοθεατρική παράσταση που ετοίμασαν οι ωφελούμενοι με την υποστήριξη των θεραπευτών και των Εθελοντών στον κήπο του Κέντρου, τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους συγγενείς των ωφελούμενων περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων.

Οι θεατές, στο τέλος της παράστασης, συνεχάρησαν όλους τους συντελεστές και τους ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας οι κάτωθι κύριοι και κυρίες, και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας:

 • ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής Δυτικής Αττικής
 • ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Βουλευτής Δυτικής Αττικής
 • ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Γραμματέας της Βουλής, Βουλευτής Δυτικής Αττικής
 • ΑΝΘΗ ΣΕΒΑΣΜΙΑ (ΕΥΗ), Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Πρόεδρος Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Δήμου Ελευσίνας
 • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας
 • ΤΑΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
 • ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου
 • ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας
 • ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρώην Δήμαρχος Ελευσίνας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελευσίνας
 • ΤΣΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελευσίνας
 • ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελευσίνας
 • ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας
 • ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, Σμήναρχος στην 112 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας
 • ΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Αντισμήναρχος στην 112 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ελευσίνας
 • ΒΑΖΑΙΟΣ ΚΑΤΩΝΑΣ, Διευθυντής ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας 
 • ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Αξιωματικός, Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Δυτικής Αττικής – Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τριπτόλεμος
 • ΠΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Μέλος ΔΣ του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» και συνεχιστής του σπουδαίου έργου του Πρωτοπρεσβύτερου Πυρουνάκη Γεώργιου
 • ΜΠΙΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών προγραμμάτων Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»
 • ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Εκπρόσωπος του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Σχέσεων με τοπικές κοινωνίες Ν. Ελλάδος
 • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Πρόεδρος της Επιχείρησης CONIK ΑΕ
 • ΣΤΡΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Διευθύντρια του Γραφείου Διεκπεραιώσεων Συντάξεων και άλλων Βοηθητικών Υπηρεσιών
 • ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙΤΗ, Δημοσιογράφος στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΛΑΜΨΗ»

Ανακοινώσεις

Δωρεά μηχανογραφικού εξοπλισμού από τον Δήμο Ελευσίνας

Την δημιουργία και ανάπτυξη του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Εφαρμογών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στηρίζει ο Δήμαρχος της πόλης μας, κύριος Αργύρης Οικονόμου,  στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, με τη δωρεά μηχανογραφικού εξοπλισμού. Με την ευγενική δωρεά του οι ωφελούμενοι μας θα έχουν την δυνατότητα να καταρτιστούν σε κοινωνικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για άτομα με αναπηρίες και θα ενδυναμώσουν τις δεξιότητες τους (γνωστικές, κοινωνικές, επικοινωνιακές, κ.α.) σε δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, για τους σκοπούς της συμπερίληψης τους.

Με την ευκαιρία της εκ νέου κοινωνικής προσφοράς του Δήμου της Ελευσίνας, με την υποστήριξη των στελεχών και των συνεργατών του, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την συστηματική αρωγή και  άμεση συμπαράσταση, με την οποία περιβάλλουν τις δράσεις και τα προγράμματα, που υλοποιούνται στο Κέντρο μας. Στην φωτογραφία η Πρόεδρος της Β/Θμιας Σχολικής Επιτροπής, κυρία Τζιγκιτζέλα Αικατερίνη, παραδίδει στο Δημαρχείο τον εξοπλισμό, στην Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη.

Η συστηματική αρωγή του Δήμαρχου της καρδιάς μας, αποδεικνύει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τον διακρίνει και την σπουδαία συμβολή του στην κοινωνική συνοχή, στηρίζοντας την πλέον ευάλωτη ομάδα στον κοινωνικό ιστό μας, όπως είναι τα παιδιά μας με αναπηρίες. Με την πολύτιμη του υποστήριξη, κάνουμε πράξη το όραμα μας να γινόμαστε καλύτεροι και να αναπτύσσουμε τις θεραπευτικές και εκπαιδευτικές μας δράσεις, που κύριο στόχο έχουν την προετοιμασία των ωφελούμενων μας για την προστατευμένη ένταξη τους στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Ανακοινώσεις

Επίσκεψη του δημάρχου Ελευσίνας & της προέδρου του Π.Α.Κ.Π.Π.Α στο «Όλοι Εμείς»

Αγκαλιάζοντας καθημερινά τις σύνθετες ανάγκες των συμπολιτών μας, ο Δήμαρχος της καρδιάς μας, κύριος Οικονόμου Αργύρης, βρήκε το χρόνο να  επισκεφτεί το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Όλοι Εμείς», την Μεγάλη Τρίτη και να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό μας, που καθημερινά δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

Συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Π.Α.Κ.Π.Π.Α Δήμου Ελευσίνας, κυρία Εύη Ανθη, αγκάλιασαν τις άγιες μέρες με τις ευχές τους και τους πλέον ευάλωτους. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς που στηρίζουν θερμά το έργο που επιτελείται στο Κέντρο μας. Η χαρά που έδωσαν σε όλους μας ήταν μεγάλη.

Με την  πολύτιμη υποστήριξη σας, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους μας, που αποσκοπούν στην εξατομικευμένη ένταξης τους στην κοινωνική ζωή της πόλης μας.


Αφροδίτη Ρήγα

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής τηςΚοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και
Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)

Ανακοινώσεις

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την ενίσχυση του Πασχαλινού Bazaar μας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή και του φετινού Πασχαλινού Bazaar μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ενίσχυσε με  δωρεά, ποσού ύψους 500,00 € (πεντακόσια Ευρώ), τις πασχαλινές δημιουργίες των ωφελούμενων μας και τους έδωσε τη δυνατότητα να βιώσουν το αίσθημα της χαράς και της δημιουργίας, καθώς και της συμμετοχής στην παραγωγική διαδικασία. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εξ αιτίας της πανδημίας και των μέτρων προστασίας, δεν πραγματοποίησε φέτος στις εγκαταστάσεις του Πασχαλινά Bazaar, για την ενίσχυση κοινωνικών φορέων και επέλεξε αυτό τον τρόπο να ενισχύσει κοινωνικούς φορείς.

Η συστηματική αρωγή της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, συμβάλλει τόσο στην αναγνώριση όσο και στην ενίσχυση των προσπαθειών μας, για την προετοιμασία των ωφελούμενων μας για κοινωνική ένταξη και αποκατάσταση και στηρίζει τις θεραπευτικές και άλλες δράσεις που υλοποιούνται στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, με την πολύτιμη υποστήριξη των θεραπευτών και των Εθελοντών μας.

Η κυρία Δημητροπούλου Γεωργία, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Σχέσεων με τοπικές κοινωνίες Ν. Ελλάδος, που εργάζεται στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, εκπροσωπώντας τον Όμιλο ΕΛΠΕ, επισκέφτηκε το Κέντρο μας για ευχές και τίμησε με την παρουσία της το Πασχαλινό Bazaar  μας (φωτό). Την ευχαριστούμε από καρδιάς για την ένθερμη και έμπρακτη υποστήριξη της στο έργο που επιτελείται στο Κέντρο μας.

Ανακοινώσεις

Yψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών παρουσιάσεων με την υποστήριξη του ομίλου ΕΛ.ΠΕ

Με την πολύτιμη υποστήριξη του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, και της Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου, εμπλουτίζεται ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Όλοι Εμείς», και η υλοποίηση πολιτιστικών, κοινωνικών, εκπαιδευτικών και άλλων προγραμμάτων, που προσφέρουν την ευκαιρία στους ωφελούμενους μας, να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην νέα γνώση.

Με την ευγενική δωρεά τους και τη βοήθεια του projector που μας προσέφεραν, ενδυναμώνονται οι προσπάθειες μας για την υψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών παρουσιάσεων προς τους ωφελούμενους μας, για τους σκοπούς της κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης τους.

Ευχαριστούμε θερμά για την συστηματική υποστήριξη των δράσεων μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως την εκτίμηση, με την οποία περιβάλλουν το έργο και τους σκοπούς λειτουργίας της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.).

Με εκτίμηση,

Αφροδίτη Ρήγα
Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της
Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και
Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)

Ανακοινώσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία TRIGON GAS AE

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία TRIGON GAS AEπου υποστήριξε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Εργαστηρίου Κατάρτισης σε θέματα Πληροφορικής στο Κέντρο μας, με την ευγενική δωρεά τριών Laptop Hewlett Packard.

Στο Εργαστήριο Πληροφορικής του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, οι ωφελούμενοι μας θα έχουν την δυνατότητα να καταρτιστούν σε ειδικές δεξιότητες και εκπαιδευτικά προγράμματα για άτομα με αναπηρίες, που αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής τους (κυκλοφοριακή αγωγή, γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες, κ.α).

Η  πολύτιμη υποστήριξη του κυρίου Δημήτριου Τριγώνη, από την εταιρεία TRIGON GAS AE, ενδυναμώνει τις προσπάθειες μας να προσφέρουμε στους ωφελούμενους μας εξοικείωση σε νέες τεχνολογίες, αλλά και την ευκαιρία να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην κοινωνική ζωή για τους σκοπούς της συμπερίληψης των ΑμεΑ.

Με εκτίμηση,

Αφροδίτη Ρήγα
Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της
Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και
Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)

Ανακοινώσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ελευσίνας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο, κύριο Οικονόμου Αργύρη και τον Δήμο Ελευσίνας για την ευγενική προσφορά του (Rapid Test kit Covid-19, 50 τεμάχια), για τη διενέργεια ελέγχων στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.). Η πολύτιμη και συστηματική υποστήριξη του, αποδεικνύει την ανθρωπιστική ευαισθησία του προς τις πλέον ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, όπως είναι τα άτομα με νοητική υστέρηση. Η κοινωνική προσφορά του ενισχύει τις προσπάθειες όλων μας, στην προστασία της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποφυγή των συνεπειών από την πανδημία.

Με εκτίμηση,

Αφροδίτη Ρήγα

Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και
Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)