Ανακοινώσεις, Δημιουργική Απασχόληση, Εξωτερικά Προγράμματα

Την «Υποστηριζόμενη Απασχόληση” προωθεί για τους ωφελούμενους του το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

Την «Υποστηριζόμενη Απασχόληση” προωθεί για τους ωφελούμενους του το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», με ένα πιλοτικό πρόγραμμα τοποθέτησης ατόμων με νοητική υστέρηση σε θέσεις εργασίας. Στο πιλοτικό πρόγραμμα συμμετέχουν επιχειρήσεις και καταστήματα στην Ελευσίνα, με στόχο την εκπαίδευση ατόμων με νοητική υστέρηση, στις απαιτήσεις μίας θέσης εργασίας, με απώτερο στόχο την υποστηριζόμενη ένταξη ατόμων με υψηλή λειτουργικότητα στην αγορά εργασίας.

Το ΔΣ του Κέντρου «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»,εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του, στην κυρία Σωτηρία Χατζημήτρου, για την πολύτιμη συμμετοχή της επιχείρησης της ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ” στο πιλοτικό πρόγραμμα μας. Οι υποστηρικτικές ενέργειες της, αγκαλιάζουν σε κάθε κατεύθυνση το έργο και το όραμα μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως την κοινωνική ευαισθησία και την αγάπη της για τα άτομα με αναπηρία. 

Με δική της πρωτοβουλία, στο Πρατήριο Aegean “ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ”που βρίσκεται στο 23,5ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στην Ελευσίνα, απασχολούνται εθελοντικά και σε εβδομαδιαία βάση, οι ωφελούμενοι μας Μουρούφας Γεώργος και Χαμζάι Μικέλ, συνοδευμένοι από θεραπευτές του Κέντρου «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι κάθε ενδιαφέρον για συμμετοχή επιχείρησης ή καταστήματος στο πιλοτικό μας πρόγραμμα μας, δεν ισοδυναμεί με τη διαδικασία πρόσληψης ατόμων με αναπηρία σε θέση εργασίας. Κάθε συμμετοχή στο πρόγραμμα μας δίνει δύναμη, για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες συμπεριληπτικής εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, για την υποστηριζόμενη απασχόληση και ένταξη τους στην αγορά εργασίας.