Ανακοινώσεις

Η Κοινότητα της Μάνδρας Υποστηρίζει και Αγκαλιάζει την «Υποστηριζόμενη Απασχόληση» των ΑμεΑ

Το ΔΣ του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στην κυρία Βασιλοπούλου Εφη, για την συμμετοχή της επιχείρησης της με την επωνυμία «Μini Market Εφη», στο πιλοτικό πρόγραμμα  «Υποστηριζόμενη Απασχόληση και Ένταξη στην Αγορά Εργασίας». Σύμφωνα με το υλοποιούμενο πρόγραμμα, οι υψηλής λειτουργικότητας ωφελούμενοι μας συνοδευόμενοι από θεραπευτές του Κέντρου, εντάσσονται σε επιχειρήσεις και καταστήματα στην κοινότητα και εκπαιδεύονται στις απαιτήσεις μιας θέσης εργασίας.

Στις φωτογραφίες, η ωφελούμενη μας κα Τιμοθέου Μαρία – Ιουλία, που απασχολείται εθελοντικά και σε εβδομαδιαία βάση στο «Μini Market Εφη». Το εν λόγω Παντοπωλείο, που βρίσκεται επί της οδού Βεργίνας 10, στο Δήμο Μάνδρας, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105555096, διαθέτει μια σειρά από είδη για καθημερινές και αγαπημένες στιγμές, καθώς και προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης. Η ιδιοκτήτρια κα Βασιλοπούλου Εφη, αγκαλιάζει τα πρώτα βήματα της προ-επαγγελματικής της κατάρτισης της ωφελούμενης μας και την ευχαριστούμε από καρδιάς, για την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη της.

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι κάθε ενδιαφέρον για συμμετοχή επιχείρησης, ή καταστήματος στο πιλοτικό μας πρόγραμμα μας, δεν ισοδυναμεί με τη διαδικασία πρόσληψης σε θέση εργασίας. Κάθε συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα μας ενδυναμώνει τις ενέργειες μας, για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες συμπεριληπτικής εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία, σε θέσεις εργασίας και συμβουλευτικής για επαγγελματικό προσανατολισμό, με στόχο την υποστηριζόμενη απασχόληση και ένταξη στην αγορά εργασίας.