Ανακοινώσεις

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία «ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ MARKET ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία «ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ MARKET ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», για την προσφορά προϊόντων της εταιρείας της, για την στήριξη της λειτουργίας της πρώτης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ, στην πόλη της Ελευσίνας, με τον διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Η εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1983, με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την επεξεργασία, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία κρέατος. Ως μία από τις πλέον σημαντικές και συνεχώς αναπτυσσόμενες εταιρείες, καθιερώθηκε στο χώρο του κρέατος, για την εγγυημένη ποιότητα και την αξιοπιστία στα προϊόντα της .

Σήμερα η εταιρεία Ανδριόπουλος κατέχει ηγετικό ρόλο στη λιανική πώληση κρέατος με τα 6 πλέον ιδιόκτητα καταστήματα MARKET ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ σε Περιστέρι, Γέρακα, Μεταμόρφωση, Αργυρούπολη, Κερατσίνι και Άγιο Στέφανο, καλύπτοντας την αγορά σε κομβικά σημεία της Αττικής

Για την επίτευξη των στόχων της, η εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει το επιστημονικό προσωπικό και την τεχνογνωσία, να διεξάγει καθημερινούς αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγικών και λειτουργικών διαδικασιών, σύμφωνα πάντα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000. Κατά την παράδοση, εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια των τελικών προϊόντων με την υπογραφή ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 57 35 901 – 210 28 52 120 – 210 57 23 855. Κεντρικά Γραφεία Λεωφόρος Κηφισού 112, Περιστέρι 12132.

Η Σ.Υ.Δ – ΑμεΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» εξασφαλίζει σε άτομα με νοητική υστέρηση προστατευμένη αυτόνομη διαβίωση, παρέχοντας τους παράλληλα ολοκληρωμένες υπηρεσίες θεραπευτικής παρέμβασης. Οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης,  ενισχύει τις ενέργειες μας προς τους ωφελούμενους μας, που στοχεύουν στην ποιότητα των υπηρεσιών μας για τον σκοπό της αξιοπρεπούς διαβίωσης τους.