Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Πρόεδρο του «Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου», κυρία Βασιλείου Μαρία που στο πλαίσιο των κοινωνικών και άλλων δράσεων που αναπτύσσει ο Σύλλογος, διαμεσολάβησε για την χορήγηση χειροκίνητου ορθοπεδικού κρεβατιού στο Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Όλοι Εμείς».

Την ευγενική παραχώρηση του χειροκίνητου ορθοπεδικού κρεβατιού πραγματοποίησε η οικογένεια της κυρίας Σοφίας Θάνου, ύστερα από την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της για τις ιδιαίτερες ανάγκες των ωφελούμενων μας, από την Φυσικοθεραπεύτρια, κυρία Λουκά Ιωάννα, και μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι συνέβαλαν στην σημαντική προσφορά, αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξη και την κοινωνική ευαισθησία τους, απέναντι στα άτομα σε αναπηρία.

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του «Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου», στηρίζουν συστηματικά τις δράσεις και τα προγράμματα μας, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι Εθελοντές συμπολίτες μας έχουν την δυνατότητα μέσα από μικρές πράξεις αλληλεγγύης, να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών φροντίδας προς τους ωφελούμενους μας και να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητας τους. Παρακαλούμε να δεχθείτε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την συστηματική σας αρωγή και συμπαράσταση στο έργο μας.

Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της

Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.),
Αφροδίτη Ρήγα