Ανακοινώσεις

Συναυλία αλληλεγγύης από το Σύλλογο Συμιακών Ελευσίνας για το ΚΔΗΦ ΑμεΑ – «Όλοι Εμείς»

Συναυλία που κρατάμε στην καρδιά μας, ως πράξη πολιτισμού, υλοποίησε ο Σύλλογος Συμιακών Ελευσίνας «Μιχαήλ Αρχάγγελος», με τον Παντελή Θαλασσινό που μάγεψε το κοινό με τα τραγούδια του, το Σάββατο, 27 Αυγούστου, 2022 και ώρα 21:00, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του Συλλόγου, με την υποστήριξη τον Δήμου Ελευσίνας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (Κ.Ε.Δ.Ε.), και μέρος των εσόδων της, θα διατεθεί για τους σκοπούς και το έργο που επιτελεί το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”.

Η Συναυλία που είχε πρόσημο την κοινωνική προστασία και την αλληλεγγύη, αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας για την διαφορετικότητα και υλοποιήθηκε  από τους διοργανωτές με ευγένεια και σεβασμό στο κοινό. Την όμορφη δράση πολιτισμού αγκάλιασαν με την παρουσία τους, στέλνοντας μηνύματα αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος της πόλης μας, κύριος Αργύρης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κύριος Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, Ευάγγελος Λιάκος, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας, κυρία Σοφία Αδάμ, που στηρίζουν συστηματικά το έργο μας. Επίσης, πολλοί άλλοι επιφανείς συμπολίτες μας, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, πολιτικών κομμάτων και πλήθος κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους την καλοκαιρινή γιορτή αγάπης.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κύριος Αργύρης Οικονόμου,  η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, και η πρόεδρος του Σύλλογου Συμιακών Ελευσίνας , κυρία Γεωργία Φράγκου με τις σύντομες ομιλίες τους, ευχαρίστησαν τους διοργανωτές, το κοινό και όλους όσοι συμμετείχαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, δίνοντας το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας για την ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών των τοπικών φορέων στην κοινότητα που συνεργάζονται για τον πολιτισμό, την αλληλεγγύη και την συμπερίληψη.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Συμιακών Ελευσίνας «Μιχαήλ Αρχάγγελος» για την αναγνώριση της συλλογικής προσπάθειας μας. Μας δίνει δύναμη για να γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίζουμε με το ίδιο όραμα να εργαζόμαστε για την προστασία της διαφορετικότητας.

Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του
ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»,
Φαρμάκη Αφροδίτη