Ανακοινώσεις

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σύλλογο Συμιακών Ελευσίνας για την πολύτιμη προσφορά του

Συνάντηση ευχαριστιών για την πολύτιμη στήριξη και την ανάπτυξη συνεργασιών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, 2022, μεταξύ εκπροσώπων του Συμβουλίου του Συλλόγου Συμιακών Ελευσίνας «Μιχαήλ Αρχάγγελος»,  και της Διοίκησης και του προσωπικού του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ».

Στη συνάντηση παραδόθηκε χρηματικό ποσό από τα έσοδα της Συναυλίας με τον Παντελή Θαλασσινό, που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Συμιακών Ελευσίνας, με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (Κ.Ε.Δ.Ε.), το Σάββατο, 27 Αυγούστου, 2022 το βράδυ, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών και ανθρωπιστικών δράσεων που υλοποιεί ο Σύλλογος. Αναμνηστικό δώρο για την συνεργασία, παρέλαβε η πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Φράγκου, το οποίο έφτιαξαν οι ωφελούμενοι του Κέντρου στο εργαστήριο καλλιτεχνικών. 

Η Πρόεδρος του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, ευχαριστώντας την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Φράγκου Γεωργία και τους εκπροσώπους του Συλλόγου, για την πολύτιμη προσφορά τους, η οποία θα αξιοποιηθεί στους σκοπούς λειτουργίας και ανάπτυξης των δράσεων της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών για την ίδρυση και δεύτερης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην Ελευσίνα.

Η ευγενική προσφορά του Συλλόγου Συμιακών Ελευσίνας αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία του για την πλέον ευάλωτη ομάδα συμπολιτών μας, όπως είναι τα άτομα με αναπηρία και την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας, για την ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών με φορείς στην κοινότητα που συνεργάζονται για την παράδοση τον πολιτισμό και την ίδια την πόλη. Στη συνάντηση εκτός των άλλων, συζητήθηκε η ανάπτυξη συνεργασιών και η ενδυνάμωση κοινών δράσεων, που θα αναδείξουν το ρόλο των τοπικών συλλόγων της πόλης και την ενεργό συμμετοχή του πρωτοπόρου Συλλόγου σε μελλοντικές δράσεις του Κέντρου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Συμιακών Ελευσίνας «Μιχαήλ Αρχάγγελος», για την στήριξη τους και ευχόμαστε υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το ξεχωριστό ανθρωπιστικό τους έργο.

Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της 

Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), 
Φαρμάκη Αφροδίτη