Ανακοινώσεις

Ομάδες έργου και δημιουργικής απασχόλησης στην Σ.Υ.Δ με την ευγενική υποστήριξη του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης αποτελούν ένα σύγχρονο πλαίσιο προστατευμένης ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και ως τέτοιο, η Σ.Υ.Δ – ΑμεΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» εξασφαλίζει σε άτομα άνω των 18 ετών με νοητική υστέρηση ανεξάρτητη διαβίωση, παρέχοντας τους παράλληλα ολοκληρωμένες υπηρεσίες θεραπευτικής παρέμβασης.

Για την προαγωγή της αυτονομίας τους και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων αυτοεξυπηρέτησης, σχεδιάζονται με την εποπτεία εξειδικευμένου προσωπικού, ομάδες έργου και δημιουργικής απασχόλησης. Η βελτίωση της λειτουργικότητας τους και η συμμετοχή τους σε δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, όπως η μαγειρική αποτελούν επιμέρους στόχοι μας.

Στις φωτογραφίες η ομάδα μαγειρικής με την ενεργό συμμετοχή και της επιστημονικά υπεύθυνης της Σ.Υ.Δ, ψυχιάτρου παιδιού και εφήβου, κυρίας Ανθής Αθανασιάδου επί το έργον.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και την κυρία Δημητροπούλου Γεωργία, την Επικεφαλής ΕΚΕ & Σχέσεων με τοπικές κοινωνίες Ν. Ελλάδος των ΕΛΠΕ ΑΕF- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, για την προσφορά των ηλεκτρικών ειδών για την ανάπτυξη των σκοπών λειτουργίας της πρώτης στην πόλη της Ελευσίνας Σ.Υ.Δ – ΑμεΑ, με τον διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΗΤΡΑ».