Ανακοινώσεις

«Κοινωνικό Βραβείο Ασφαλούς Εργασίας» στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

Aπό τους εργαζόμενους του εργοστασίου Καμαρίου Βοιωτίας, της Α.Ε. Τσιμέντων ΤITAN.

Για άλλη μια χρονιά, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο στο Καμάρι Βοιωτίας της Α.Ε. Τσιμέντων ΤITAN, τήρησαν την παράδοση του θεσμού του «Κοινωνικού Βραβείου Ασφαλούς Εργασίας», προσφέροντας το αυτή τη φορά στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), και  μία χρηματική επιταγή ύψους 1.000 Ευρώ, επιβραβεύοντας την επιτυχημένη 2ετή λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Όλοι Εμείς».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στις δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας Α.Ε. Τσιμέντων ΤITAN και υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης που ενισχύει τον θεσμό της ασφαλούς εργασίας και της πρόληψης των ατυχημάτων μέσα από την συνεχή ευαισθητοποίηση των εργαζομένων.

Στην γνωμοδοτική επιτροπή της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ συμμετείχαν ο Διευθυντής του Εργοστασίου στο Καμάρι Βοιωτίας, κος Φαίδων Προκόπιος, η Κοινωνική Λειτουργός κα Σπετσιώτη Μαρουσώ, ο Τεχνικός Ασφαλείας Εργοστασίου, κος Λεωνίδας Πετρουγάκης, εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων, κος Χρήστος Λίγγος και εκπρόσωπος Επιτροπής Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων, κος Γιώργος Λάμπρου.

To Διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Όλοι Εμείς”, ευχαριστούν θερμά για την ευγενική προσφορά τους τα μέλη της επιτροπής και τους εργαζόμενους του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Καμαρίου Βοιωτίας, επισημαίνοντας πως αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, έχει ιδιαίτερη αξία αυτό το Κοινωνικό Βραβείο, επειδή όλοι οι θεσμοί μας δοκιμάζονται.