Ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του «Όλοι Εμείς

Την Τρίτη 13/12 ολοκληρώθηκε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας, που επιμελήθηκαν με την καθοδήγηση των θεραπευτών τους οι ωφελούμενοι μας, αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, στον εκθεσιακό χώρο  του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες «Όλοι Εμείς».

Τα χριστουγεννιάτικα εκθέματα και τις όμορφες καλλιτεχνικές δημιουργίες που έφτιαξαν στα Εργαστήρια τους οι ωφελούμενοι μας, εμπλούτισαν οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές των εθελοντικών ομάδων χειροτεχνιών, που συντονίζει η κοινωνική λειτουργός των Εργοστασίων Καμαρίου και Ελευσίνας, του Ομίλου TITAN GREECE, κυρία Σπετσιώτη Μαρουσώ. Επίσης, μέλη της ομάδας χειροτεχνίας του Β ΚΑΠΗ Ελευσίνας μας επισκέφθηκε προσφέροντας χειροποίητες κατασκευές με σκοπό την διάθεση τους στο Bazaar. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους, για την συστηματική υποστήριξη και προσφορά του προς το Κέντρο μας, καθώς επίσης και όσους επέλεξαν το Bazaar μας για να προμηθευτούν δώρα για τους αγαπημένους τους.

Τα έσοδα από την εορταγορά μας αξιοποιούνται για τους σκοπούς λειτουργίας του Κέντρου μας καθώς ενισχύουν την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων τόσο οικονομικών όσο και ανθρώπινων για την κοινωνική ένταξη, καθώς και την αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων σε αναπηρία στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Επ’ ευκαιρίας των εορτών ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική νέα χρονιά με ευημερία, ειρήνη και αλληλεγγύη.