Ανακοινώσεις

Κοινωνική Προσφορά του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ελευσίνας

Εορταστική επίσκεψη πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των μελών του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ελευσίνας, μαζί με την Κοινωνική Λειτουργό του, κ. Ευγενία Βούλγαρη, στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2022, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που υλοποιούνται στο ΚΔΗΦ, για το ευρύ κοινό.

Στην εορταστική εκδήλωση εκτός των άλλων, συζητήθηκε η ανάπτυξη συνεργασιών και η ενίσχυση των από κοινού δράσεων με το Β΄ΚΑΠΗ, που θα αναδείξουν το ρόλο των τοπικών φορέων και την συστηματική συμμετοχή του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας στην ενδυνάμωση των σκοπών λειτουργίας του ΚΔΗΦ. Οι ωφελούμενοι μας που τους υποδέχθηκαν με χαρά, τους κέρασαν γλυκά, τραγούδησαν μαζί τους Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αντάλλαξαν δώρα και ευχές για τις ημέρες των εορτών.

Τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ, ευχαριστώντας τους ωφελούμενους μας για την φιλοξενία, προσέφεραν στην Εορταγορά μας Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και χειροτεχνίες, τις οποίες προετοίμασε η ομάδα χειροτεχνίας των ηλικιωμένων που συμμετέχουν στα εργαστήρια καλλιτεχνικών κατασκευών. Η Πρόεδρος του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, ευχαρίστησε την κοινωνική λειτουργό και τα μέλη που εκπροσώπησαν το Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ελευσίνας, για την επίσκεψη και την κοινωνική προσφορά τους.