Δράσεις

Μουσικοχορευτική καλοκαιρινή παράσταση με τίτλο «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»

Κατάθεση ψυχής έκανε η Θεατρική Ομάδα Νέων του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, στην Μουσικοχορευτική καλοκαιρινή παράσταση με τίτλο «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;» που παρουσίασε στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας και στο φιλοθεάμον κοινό της, το Σάββατο 25 Μαΐου, 2024, το βράδυ και γέμισε τα μέλη της  θεατρικής ομάδας με την χαρά της αποδοχής και της δημιουργικότητας.

Η καθιερωμένη παράσταση που υλοποιείται κάθε χρόνο για να σηματοδοτήσει τη λήξη της σεζόν, είχε και φέτος  την υποστήριξη της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης/2023 Eleusis European Capital of Culture/ αλλά και του Μέγα χορηγού της εκδήλωσης Καριώτη Παντελή , πρόεδρο  της εταιρείας KARIOTIS Audio & Lighting και τους ευχαριστούμε όλους θερμά, για την συμπαράσταση στο έργο μας, που έχει στόχο την ισότιμη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία σε κοινωνικά και πολιτιστικά αγαθά, για τους σκοπούς της ψυχοκοινωνικής τους αποκατάστασης.

Η Μουσικοχορευτική παράσταση που σκηνοθέτησε η μουσικοθεραπεύτρια κυρία Σίσσυ Πιντέλα, περιελάμβανε αγαπημένα τραγούδια και χορούς από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που όλοι αγαπήσαμε, και μπόλικες δόσεις χιούμορ σε κείμενα της Αγγελικής Φωτοπούλου , φοιτήτριας του τμήματος κινηματογράφου , αλλά και την επιμέλεια των χιουμοριστικών Βίντεο από τον Άρη Μπεκόλη  . Στην μικτή Θεατρική Ομάδα Νέων συμμετείχαν και οι θεραπευτές του Κέντρου, ενώ η  είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη. Στο τέλος της παράστασης εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, που με συγκίνηση αγκάλιασε την προσπάθεια όλων, που υπέδειξαν αξιοθαύμαστη υποκριτική συνέπεια.

Οι προσκεκλημένοι από τον χώρο της ηγεσίας της χώρας, οι εκπρόσωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση, των τοπικών κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης, είχαν την ευκαιρία σε μια ιδιαιτέρως ευχάριστη ατμόσφαιρα, να έρθουν σε επαφή με τους ωφελούμενους και τις οικογένειες τους και να δηλώσουν εμπράκτως την συνεχή συμπαράσταση τους στο έργο που επιτελείται.

Συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι προσκεκλημένοι μας:

Ο κύριος Καραβασίλης : Εκπροσώπησε τον Κύριο Μπούρα Αντιπρόεδρο της Βουλής 

Ο κύριος Ευάγγελος Λιάκος : Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας 

Ο κύριος Κλεάνθης Βαρελάς : Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Αττικής 

Η κυρία Ρηγάτου Μαρία : ειδική σύμβουλος του αντιπεριφερειάρχη 

Η κυρία Βαφειάδου : Εκπρόσωπος από την Πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης  2023 

Η κυρία Μαρία Παπακωνσταντίνου : Διευθύντρια ενεργοποίησης και συμμετοχής μαθητικής κοινότητας , της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ευρώπης 2023  

Η κυρία Μαριλλύ Χαραλαμπίδη ; Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας 

Η κυρία Κοβέρη Κυριακή : Πρόεδρος των επισκευαστών αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής και μέλος του τοπικού συμβουλίου Μαγούλας 

Η κυρία Ντίνα Ζερβού : Εκπρόσωπος του συνδυασμού ” ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ” 

Ο κύριος Δημήτρης Παπαγιάνναρος : Πρόεδρος του συνδυασμού ” ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” 

Η κυρία  Μαρία Πανταλέων : Ιδιοκτήτρια της εταιρείας Πανταλέων 

Ο κύριος Καριώτης Παντελής : Πρόεδρος της εταιρείας “KARIOTIS AUDIO&LIGHTING “

H κυρία Καρέλου Μαρία : Εκπρόσωπος του συλλόγου εθελοντών Θριασίου πεδίου 

Η κυρία Βιολέτη Ελένη : Εκρποσωπος του συλλόγου ” Ο ΛΟΓΟΣ” 

Η κυρία Σπυριδούλα Τράγκα Παναγοπούλου : Πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Μαγούλας 

Η κυρία  Δέσποινα Οικονόμου : Εκρπόσωπος του συλλόγου Μικρασιατων Ελευσίνας 

Ο Κύριος Γαληνός Παρζακώνης : Εκπρόσωπος του Συλλόγου Θεσσαλών Ελευσίνας