Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή προς την «Mouriki Greek Premium Honey

Ιδιαιτέρως γλυκιά και ευγενική ήταν η προσφορά της κυρίας Μαρίας Μουρίκη, από την εταιρεία «Mouriki Greek Premium Honey» που προσέφερε 3 κιβώτια μέλι, στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία «ΔΗΜΗΤΡΑ» και θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε από καρδιάς. 
 

Η εταιρεία «Mouriki Greek Premium Honey», από το 1960 που ιδρύθηκε, ακολουθώντας πιστά την πατροπαράδοτη πρακτική της νομαδικής μελισσοκομίας, προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, μελισσοκομικά προϊόντα με ελληνική ταυτότητα και αξία με ορθές τεχνικές που σέβονται το περιβάλλον και την ίδια την μέλισσα. Σε κάθε εποχή, μεταφέρει τα μελίσσια της σε πολλά και διαφορετικά μέρη ανά την Ελλάδα, με σκοπό την επίτευξή της καλύτερης και μεγαλύτερης ανάπτυξης σπάνιων ποικιλιών μελιού. Πέντε βραβευμένες ποικιλίες μελιού της είναι: το Θυμαρίσιο μέλι της Φωκίδας, το Πευκόμελο της Θάσου, το μέλι της Βελανιδιάς της Ευρυτανίας, το μέλι της Καστανιάς και το μέλι της Ερείκης από την Χαλκιδική. 
 

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την στήριξη από την εταιρεία «Mouriki Greek Premium Honey», η οποία ενδυναμώνει το δίκτυο συνεργατών που προσφέρουν είδη/προϊόντα, ή τις εθελοντικές υπηρεσίες τους προς τους ωφελούμενους της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία «ΔΗΜΗΤΡΑ».