Ανακοινώσεις

Ευχαριστούμε για τη στήριξη στο Bazaar μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά σας, στο διήμερο Bazaar 2023, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΔΗΦ, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, 2023. Χάρη στην ευαισθησία και την έμπρακτη στήριξη σας, μέσω των αγορών σας, κάνατε το εγχείρημα μας να στεφθεί και φέτος με αποδοχή και επιτυχία.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες, στα μέλη των Συλλόγων και στους Τοπικούς Οργανισμούς που μας εμπιστεύθηκαν κάποιοι και για πρώτη φορά, και στο πλαίσιο του Bazaar μας, προσέφεραν είδη, τα προϊόντα τους, αλλά και τα χειροποίητα δημιουργήματα τους, στηρίζοντας το έργο μας.

  • Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη των εθελοντικών ομάδων χειροτεχνιών, των Εργοστασίων Καμαρίου και Ελευσίνας, του Ομίλου ΤITAN GREECE, που συντονίζει η κοινωνική λειτουργός κυρία Σπετσιώτη Μαρουσώ, που προσέφεραν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και εμπλούτισαν το Bazaar μας. Τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στην Διοίκηση του Ομιλου TITAN GREECE, για την συστηματική υποστήριξη και προσφορά του προς το ΚΔΗΦ μας.
  • Ευχαριστούμε θερμά, τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Ελευσίνας που προσφέρουν κάθε χρόνο Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και χειροτεχνίες, που προετοιμάζει η ομάδα χειροτεχνίας των ηλικιωμένων και την κοινωνική λειτουργό κα Ευγενία Βούλγαρη που συντονίζει τα εργαστήρια των καλλιτεχνικών κατασκευών.
  • Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κύριο Λιάκο Ευάγγελο, Γραμματέα της Βουλής και Βουλευτή Β’ Δυτικής Αττικής που στηρίζει κάθε δράση μας, καθώς και το Bazaar μας αγοράζοντας χειροποίητες κάρτες. Η ευγενική στήριξη του είναι πολύτιμη.
  • Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας Ελευσίνας – Μαγούλας που επισκέφτηκαν το Κέντρο μας και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, και τον κο Βαγγέλη Μουλκιώτη που συντόνισε την δωρεά της Πολιτικής Οργάνωσης.
  • Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαρία Μουρίκη για την προσφορά προϊόντων από την εταιρεία «Mouriki Greek Premium Honey»
  • Τέλος ευχαριστούμε θερμά το θεραπευτικό προσωπικό και τους νέους και παλαιούς Εθελοντές μας, που ενίσχυσαν τους ωφελούμενους μας να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους και να συμμετέχουν με κέφι και φαντασία στα Εργαστήρια τους και να δείξουν στο κοινό τις όμορφες καλλιτεχνικές δημιουργίες τους.