Ανακοινώσεις

Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς πέρασαν οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» με τα μέλη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Παλαιοκούνδουρων

Σε εορταστική εκδήλωση πριν την έλευση του νέου έτους, προσκλήθηκαν την ξεχωριστή μέρα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Ατομα με Αναπηρία “ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Παλαιοκούντουρα – Μεταμόρφωση και τον Πρόεδρο κύριο Ζαφείρη Μελέτη, που τους ευχαριστούμε όλους θερμά, τόσο για την πρόσκληση όσο και για την ζεστή φιλοξενία. Την εορταστική εκδήλωση για την υποδοχή του 2024, τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της Μάνδρας, κύριος Αρμόδιος Δρίκος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με τους ωφελούμενους μας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου 2023, οι ωφελούμενοι μας επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συλλόγου στον Αγ. Σωτήρα, της Μάνδρας και σε εορταστικό κλίμα στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χειροποίητες κατασκευές που έφτιαξαν στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια τους. Στη συνέχεια, με ιδιαίτερη χαρά παρουσίασαν Αφρικανικό χορευτικό δρώμενο, που συντόνισε η χοροδιδάσκαλος του ΚΔΗΦ, κυρία Πιντέλα Σίσσυ.

Η εορταστική εκδήλωση που οργάνωσαν με αγάπη τα μέλη του Συλλόγου, περιελάβανε μεσημεριανό γεύμα και κοπή Βασιλόπιτας. Το φλουρί κέρδισε η ωφελούμενη μας, κυριά Εύη Στεφάνου.

Διασκεδάζοντας όλοι μαζί, γευματίσαμε χορέψαμε και τραγουδήσαμε, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος. Η μεταφορά των ωφελούμενων του Κέντρου “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, προς και από τα φιλόξενα γραφεία του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Παλαιοκούνδουρων, έγινε με τουριστικό λεωφορείο, που μίσθωσε ο Σύλλογος.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη του Συλλόγου για το αγκάλιασμα και την έμπρακτη υποστήριξη τους στο έργο που επιτελείται στο Κέντρο μας, για τους σκοπούς την κοινωνικής ενσωμάτωσης και συμπερίληψης των ατόμων με αναπηρία.