Ανακοινώσεις

Aγορά ειδικά εξοπλισμένου λεωφορείου για το «Όλοι Εμείς»

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δράσεων της, προχώρησε στην αγορά ειδικά εξοπλισμένου, 18θέσιου πετρελαιοκίνητου λεωφορείου μάρκας MERCEDES BENZ, DAIMLER CHRYSLER 794.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Όλοι Εμείς», μεταφέρει καθημερινά από και προς τις κατοικίες τους ωφελούμενους του, ακολουθώντας όλα τα διεθνή πρωτόκολλα και τις οδηγίες για την ασφαλή και λειτουργική μετακίνηση τους.

Το Κέντρο «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» λειτουργεί από το 2018 στην πόλη μας, σύμφωνα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και παρέχει ένα πλέγμα θεραπευτικών, ψυχοκοινωνικών και άλλων υποστηρικτικών υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρία και στα μέλη των οικογενειών τους. Στις αρχές του τρέχοντος έτους ίδρυσε και λειτουργεί στην Ελευσίνα την πρώτη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία, με τον διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΗΤΡΑ», η οποία θα προσφέρει εφ’ όρου ζωής σε 3 συμπολίτες μας, άνω των 18 ετών με νοητική υστέρηση, αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση σε κατοικία και υπηρεσίες προστατευμένης κοινωνικής αποκατάστασης.

Λόγω της πανδημίας οι κοινοτικές μας δράσεις έχουν περιοριστεί με στόχο την διασφάλιση της υγείας όλων μας. Το Κέντρο μας βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους ωφελούμενους και τις οικογένειες τους προσφέροντας τους ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις, που αποσκοπούν στην διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης και συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία σε δραστηριότητες της καθημερινής ζωής , καθώς και την ενδυνάμωση των δεσμών τους με τον κοινωνικό ιστό.

Με εκτίμηση,

Αφροδίτη Ρήγα

Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της
Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και
Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)