Ανακοινώσεις, Δράσεις

Το «Όλοι Εμείς» στην Υπαίθρια Έκθεση Ζωγραφικής

Στην Υπαίθρια Έκθεση Ζωγραφικής και στις παράλληλες δράσεις που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας, συμμετείχαν οι ωφελούμενοι του Κέντρου «Όλοι Εμείς», που πραγματοποιήθηκαν στον πεζόδρομο της Ιεράς Οδού, στην Ελευσίνα, από τις 3 έως τις 5 Ιουλίου, 2020.

Οι διημερεύοντες του Κέντρου «Όλοι Εμείς», επισκέφτηκαν την Υπαίθρια Έκθεση με θέμα : «Μένουμε σπίτι… και δημιουργούμε», στην οποία και συμμετείχαν με καλλιτεχνικές δημιουργίες τους και φωτογραφήθηκαν με την Πρόεδρο, κ Εύη Ανθή και τον Αντιπρόεδρο, κ. Ρόκα Ευάγγελο, του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας, καθώς και την Πρόεδρο του «Όλοι Εμείς», κ. Αφροδίτη Φαρμάκη. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες όλων των συμμετεχόντων, προγραμματίζεται το προσεχές χρονικό διάστημα, να εκτυπωθούν επάνω σε μεγάλες επιφάνειες, για να «ντύσουν» προσόψεις κτηρίων, ή άλλα σημεία σε δημόσιους χώρους του Δήμου μας.

Η καλλιτεχνική δράση έδωσε την ευκαιρία στους διημερεύοντες του Κέντρου «Όλοι Εμείς», να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους με πρωτότυπα έργα ζωγραφικής, καθώς και να συμμετάσχουν ισότιμα σε μια διακοινοτική δράση που υλοποίησε το Τμήμα Ζωγραφικής του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας, κατά την περίοδο του επιβεβλημένου κατ’ οίκον περιορισμού, για την αποτροπή της διασποράς της Πανδημίας. Απώτερος στόχος της δράσης, ήταν να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους έφηβους του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα, να εκφράσουν μέσω της τέχνης, σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα, επιθυμίες και ευχές. Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας, κ. Ανθή Σεβασμία, για την πρόσκληση της να συμμετάσχουμε σε μια δράση που προάγει τον πολιτισμό, την ισότητα των ευκαιριών και την συναισθηματική έκφραση, υποστηρίζοντας παράλληλα τους σκοπούς και την αποστολή του Κέντρου μας.