Ανακοινώσεις

Πασχαλινό Bazaar 2023

Ένα ξεχωριστό Πασχαλινό Bazaar ολοκληρώθηκε και την φετινή χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες «Όλοι Εμείς» (Αδερφών Κυπραίου και Μοίρα), με την θερμή υποστήριξη ιδιωτικών και κρατικών φορέων, καθώς και των συμπολιτών μας που διαμένουν στην ευρύτερη κοινότητα της Ελευσίνας.

Στις 4 και 5 Απριλίου, 2023, οι ωφελούμενοι μας υποδέχτηκαν το κοινό που θαύμασε τις πασχαλινές δημιουργίες τους, λαμπάδες, χειροτεχνίες και πρωτότυπα δώρα που επιμελήθηκαν με την καθοδήγηση των θεραπευτών τους. Επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η στήριξη της προσπάθειας των ωφελούμενων μας να εκφράσουν τα ταλέντα τους ως ενεργοί πολίτες, ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχατε.

Η θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, ειδικά από τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν στα κοινά και σχεδιάζουν πολιτικές δράσεις, καθώς και η συστηματική τους στήριξη, είναι για μας πολύτιμη και ενθαρρύνει τις ενέργειες όλων μας που στοχεύουν στην ενίσχυση των δεσμών των ατόμων με αναπηρία με την κοινότητα και την συμπερίληψη.

Επ’ ευκαιρίας των εορτών ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με ειρήνη και αλληλεγγύη.