Ανακοινώσεις

Η εταιρεία «CONIK – Αντωνοπούλου Θεοφανώ & ΣΙΑ Α.Ε» ενισχύει το πρόγραμμα «Υποστηριζόμενης Απασχόλησης για ΑμεΑ»

Η εταιρεία «CONIK – Αντωνοπούλου Θεοφανώ & ΣΙΑ Α.Ε» που έχει όραμα και στόχο την μείωση των πιθανοτήτων για εργατικό ατύχημα, συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», που εκπαιδεύει άτομα με νοητική υστέρηση σε θέσεις εργασίας, με στόχο την «Υποστηριζόμενη Απασχόληση και Ένταξη τους στην Αγορά Εργασίας».

Το ΔΣ του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», εκφράζει τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες του, στην κυρία Αντωνοπούλου Φανή για την πρωτοβουλία της. Θερμά συγχαρητήρια εκφράζει και στην εταιρεία της, που δραστηριοποιείται με αξίες και ήθος στην προώθηση προϊόντων και μέσων ατομικής προστασίας για την ασφάλεια στον χώρο εργασίας και με υπευθυνότητα για την πρόληψη και προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Η εταιρεία CONIK & Co εκπαιδεύει σε εβδομαδιαία βάση, τον ωφελούμενο μας κο Κοκάλα Γεώργο, που συνοδεύεται πάντα από θεραπευτές του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ». Η εν λόγω εταιρεία εδρεύει στην Ελευσίνα, επί της οδού Σικελιανού και Βιζυηνού, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105560001, και διατηρεί και ηλεκτρονικό κατάστημα στην διεύθυνση https://www.conik.gr/.

Θεωρούμε σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι στο υλοποιούμενο πρόγραμμα για τη δημιουργία ευκαιριών συμπερίληψης και εκπαίδευσης ατόμων με νοητική υστέρηση σε εργασιακά ζητήματα, δεν ισοδυναμεί με τη διαδικασία πρόσληψης σε θέση εργασίας. Κάθε ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πιλοτικό μας πρόγραμμα, ενδυναμώνει τις ενέργειες μας για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυο συνεργατών μας, με ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις, ή καταστήματα, που επιθυμούν να παρέχουν εθελοντικά προ-επαγγελματική κατάρτιση σε άτομα με αναπηρία και να τα προετοιμάσουν, για την προστατευμένη ένταξη τους στην αγορά εργασίας.