Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της 112 Πτέρυγα Μάχης

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Όλοι Εμείς” στις εγκαταστάσεις της 112 Πτέρυγα Μάχης, που βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, 2022.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας μας, οι ωφελούμενοι μαζί με τους θεραπευτές τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης μας και να περιηγηθούν στην έκθεση με τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, καθώς και τα άλλα εκθέματα της μεγαλύτερης μονάδας διοίκησης αεροπορικής υποστήριξης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι ωφελούμενοι μας φωτογραφήθηκαν με χαρά στα εκθέματα, ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), γνώρισαν από κοντά και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό της Αεροπορικής Βάσης Ελευσίνας.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση και το προσωπικό της αεροπορικής υποστήριξης της Πολεμικής Αεροπορίας για την συστηματική και πολύτιμη στήριξη τους στο έργο μας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και ειρηνικά στην Πολεμική μας Αεροπορία και δύναμη στα στελέχη της για την διασφάλιση της εθνικής μας ασφάλειας.

Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της 

Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)Αφροδίτη Φαρμάκη