Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή προς το «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας»

Ανθρωπιστική βοήθεια και στήριξη στις οικογένειες της πόλης μας, συνεχίζει να παρέχει με αίσθημα ευθύνης το «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας» και στην νέα συνθήκη που βιώνουμε με την πανδημία, προσφέροντας καθημερινά γεύματα σε όλα τα μέλη των ωφελούμενων οικογενειών της, που αντιμετωπίζουν την φτώχια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Το πρότυπο «Κέντρο Αγάπης» έγινε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή και παραμένει πρωτοπόρο στον Ελλαδικό χώρο με την πολυετή δράση της «Φιλικής Φωλιάς», που προ πανδημίας προσέφερε εκπαιδευτικά, παιδαγωγικά, ψυχαγωγικά, πολιτιστικά, αθλητικά και άλλα προγράμματα σε παιδιά, καθώς και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής παρέμβασης στα μέλη των οικογενειών τους.
Με την ίδια αγάπη αγκάλιασε και στήριξε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας τους, τις δύο δομές στις οποίες υποστηρίζονται άτομα με αναπηρίες, το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Όλοι Εμείς»,και τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία, «ΔΗΜΗΤΡΑ», προσφέροντας μας πολύ συχνά πρώτες ύλες για τη λειτουργία των εργαστηρίων μαγφειρικής μας.

Στο πλαίσιο αυτό της αγαστής συνεργασίας μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τον Κύριο Χαράλαμπο και Γεώργιο Πηρουνάκη, συνεχιστών του σπουδαίου έργου του πρωτοπρεσβύτερου Γεώργιου Πυρουνάκη, για την πολύτιμη υποστήριξη και συμπαράσταση στο έργο μας.

Ένα έργο που έχει κύριο στόχο την συνέργεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους μας, για τους σκοπούς της κοινωνικής ένταξης και αποκατάστασης των Ατόμων με Αναπηρία στον κοινωνικό ιστό.

Με εκτίμηση,
Αφροδίτη Ρήγα

Η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της
Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και
Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)