Ανακοινώσεις

Η Κ.Ε.Δ.Ε. αγκαλιάζει τη μουσική παράσταση του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Όλοι Εμείς»

Συμμετέχοντας δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, παρουσίασαν την Μουσική  Παράσταση «Με μια αγκαλιά τραγούδια», στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Παραλία Ελευσίνας, το βράδυ, της Παρασκευής, 23 Ιουλίου, 2021. 

Η Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε), προάγοντας τον αναπτυξιακό ρόλο της στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και της αλληλεγγύης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνδιοργάνωσε την Μουσική Παράσταση με το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ». Η εκδήλωση περιλάμβανε αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες (Θεοδωράκης, Χατζηδάκις, κ.α.), σε μουσική επιμέλεια και σκηνοθεσία Φαρμάκη Αφροδίτης και Κωτάκη Πάολας. Οι ωφελούμενοι μας που είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν και δημόσια τα ταλέντα και την δημιουργικότητα τους, εισέπραξαν με μεγάλη χαρά το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια των συγκινημένων θεατών της παράστασης. 

Εγκάρδιες ευχαριστίες στον Δήμαρχο της πόλης μας, κύριο Οικονόμου Αργύρη, απηύθυνε η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», κυρία Φαρμάκη Αφροδίτη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στην Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., κυρία Ζωή Στραϊτούρη, που οραματίστηκε προ διετίας και ενθάρρυνε την ένταξη της καινοτόμου εκδήλωσης στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, στηρίζοντας εμπράκτως την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία. 

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενδυναμώνονται οι προσπάθειες όλων μας για την υλοποίηση δράσεων αλληλεγγύης, οι οποίες ενισχύουν την ισότητα των ευκαιριών πρόσβασης των ατόμων με αναπηρίες σε κοινωνικά αγαθά, καθώς και τους σκοπούς για τους οποίους εργάζεται το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», στην κοινότητα μας.