Ανακοινώσεις

Προσφορά Πασχαλινών δώρων από τους ωφελούμενους στους εθελοντές μας, για την στήριξη τους στο έργο μας

Πασχαλινά δώρα, ως ευχαριστήρια, προσέφεραν οι ωφελούμενοι μας στους εθελοντές μας και στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τα καταστήματα, που συμμετέχουν ενεργά στο πιλοτικό πρόγραμμα «Υποστηριζόμενη Απασχόληση των ΑμεΑ», καθώς και στις εθελοντικές δράσεις των δομών της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»(ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.).

Τις Πασχαλιάτικες ευχές και τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους εξέφρασαν με τις ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, στους εθελοντές που ανέλαβαν την εκπαίδευση τους και αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη μέσα από ένα προστατευμένο πλαίσιο τα πρώτα βήματα, της προ-επαγγελματικής κατάρτισης τους, καθώς και της κοινωνικοποίησης τους. Συγκεκριμένα στους:

1.  «MAST HAIR SALON» – Κομμωτήριο. Υπεύθυνη για την εκπ/ση: κα Ζαφειροπούλου Μαρία. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό, Ελευθερίου Βενιζέλου 112, στην Ελευσίνα, τηλ: 210 5561747. Απασχολείται εθελοντικά η κα Κιόρη Άννα

2.  «DERMA PLUS» – Κατάστημα δερμάτινων ειδών. Υπεύθυνη για την εκπ/ση: κα Πασιοπούλου Αναστασία. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό, Εθνικής Αντιστάσεως 104, στην Ελευσίνα, τηλ: 210 5561404. Απασχολείται εθελοντικά η κα Δημητρίου Στέλλα

3.  «ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» – Πρατήριο AEGEAN. Υπεύθυνη για την εκπ/ση: κα Χατζημήτρου Σωσώ. Το Πρατήριο βρίσκεται στο 23,5ο χλμ Νέο Αθηνών-Κορίνθου 23, τηλ: 210 5548233. Απασχολούνται εθελοντικά οι κ. Μουρούφας Γιώργος και Χαμσάι Μικέλ

4.  «Candy’s Friends» – Καλλωπισμός κατοικίδιων. Υπεύθυνη για την εκπ/ση: κα Παπαδοπούλου Ματούλα). Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου 19, στην Ελευσίνα, τηλ: 210556006. Απασχολείται εθελοντικά ο κος Γιαμαλάκης Μάνος

5.  «CONIK – Αντωνοπούλου Θεοφανώ & ΣΙΑ Α.Ε» – Εταιρεία προϊόντων και εργαλείων ασφάλειας και προστασίας. Υπεύθυνη για την εκπ/ση: κα Αντωνοπούλου Φανή. Η εταιρεία βρίσκεται στην οδό, Σικελιανού και Βιζυηνού, στην Ελευσίνα, τηλ: 2105560001. Απασχολείται εθελοντικά ο κος Κοκάλας Γεώργιος.

6.  Μini Market Εφη – Παντοπωλείο. Υπεύθυνη για την εκπ/ση: Βασιλοπούλου Εφη. Το Παντοπωλείο βρίσκεται στην οδό Βεργίνας 10, στην Μάνδρα, τηλ: 2105555096. Απασχολείται εθελοντικά η κα Τιμοθέου Μαρία – Ιουλία.

7.  Στην εθελόντρια μας κυρία Σκόρδα Χρυσούλα, που απασχολείται στο Εργαστήριο Αργαλειού του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

8.  Στην εθελόντρια μας, κυρία Τσακίρη Ευαγγελία, που απασχολείται στις κοινωνικές δράσεις της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Για εμάς, η συστηματική σας υποστήριξη αποτελεί εκτός από χαρά και τιμή, και η συμμετοχή σας  ενδυναμώνει το πλέγμα, των υποστηρικτικών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, προς τα άτομα με αναπηρία και στις οικογένειες τους.

Αφροδίτη Φαρμάκη

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της 

Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)