Δράσεις

Praktiker Hellas: Δράση Αλληλεγγύης στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

Στην χριστουγεννιάτικη δράση αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς της Praktiker Hellas, εντάχθηκε φέτος το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες  «ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ».

Το Κέντρο μας επισκέφτηκαν 5 Εθελοντές από την εθελοντική ομάδα της «PractiCares», προκειμένου να μας προσφέρουν χριστουγεννιάτικο δέντρο και στολίδια (φωτό). Πρόκειται για την κοινωνική δράση που υλοποίησε η Praktiker Hellas στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας της, το διάστημα 11-25 Νοεμβρίου, 2023. Οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, συγκέντρωναν  χριστουγεννιάτικα στολίδια νέα και άλλα που δεν χρειάζονταν πιά, τα οποία τοποθετούσαν σε ειδικά καλάθια στις εισόδους στα καταστήματα της Praktiker Hellas πανελλαδικά, για να τα προσφέρουν σε δομές ΑμεΑ σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα το Κέντρο μας επισκέφτηκαν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, 2023, οι ακόλουθοι εθελοντές της «PractiCares», που βοήθησαν και στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας: οι κ.κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΟΥΛΑΤΖΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΚΟΝΔΥΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΜΝΙΑ.

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, η Praktiker Hellas, μέσω της χριστουγεννιάτικης δράσης της ευαισθητοποιεί το κοινό σε πράξεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Μέσα από την τεράστια γκάμα της σε δέντρα και στολίδια καθώς και τα πλούσια διακοσμητικά είδη για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, προσφέρει όμορφες προτάσεις και ιδέες διακόσμησης, που δίνουν εκτός από χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση, το προσωπικό της εταιρείας Praktiker Hellas και τους Εθελοντές «PractiCares» για την συμμετοχή τους και την στήριξη τους στο έργο μας. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι για όλο τον κόσμο γεμάτη υγεία και ευημερία. Πολλές ακόμα ευχές για την συνέχιση των δράσεων της εταιρείας Praktiker Hellas στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της, με μηνύματα που αφορούν στην συμπερίληψη και την  προσβασιμότητα, ως πανανθρώπινα δικαιώματα.