Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή στο CANDY’S FRIENDS

Παρά τις αντιξοότητες εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας, το πρόγραμμα για την προετοιμασία, την εκπαίδευση και την προστατευόμενη προεπαγγελματική κατάρτιση των Ατόμων σε αναπηρία, μια καινοτόμος πρωτοβουλία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), βρίσκεται σε ανάπτυξη, καθώς αυξήθηκε το ενδιαφέρον από επιχειρήσεις και καταστήματα να απασχολήσουν για μία ώρα την εβδομάδα ωφελούμενους του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”.

Η επιχειρηματίας, κυρία Ματούλα Παπαδοπούλου και το κατάστημα της με την επωνυμία «CANDY’S FRIENDS», που δραστηριοποιείται στον καλλωπισμό και την περιποίηση κατοικίδιων ζώων, εντάχθηκε στην εθελοντική δράση που εντάσσει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελευσίνα, και την ευχαριστούμε από καρδιάς! Η επιχείρηση «CANDY’S FRIENDS», βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 19, στην Ελευσίνα, και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210556006. Η «CANDY’S FRIENDS», προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα χώρο σύγχρονα εξοπλισμένο, που παρέχει ένα ήρεμο και καθαρό περιβάλλον για την φροντίδα και τον καλλωπισμό σκύλων (Κομμωτήριο  –Περιποίηση/Grooming  – Μπάνιο  – Hand Stripping).

Μέσα από ένα οργανωμένο θεραπευτικό και υποστηρικτικό πλαίσιο, βασισμένο στις αρχές της ψυχοκοινωνικής στήριξης και της επαγγελματικής συμβουλευτικής, η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, προσφέρει συστηματική και συνεχόμενη υποστήριξη τόσο στον ωφελούμενο, όσο και στον εθελοντή εργοδότη. Συγκεκριμένα, το διαδραστικό πρόγραμμα, στηρίζεται στις αρχές του Εθελοντισμού και περιλαμβάνει αξιολόγηση ενδιαφερόντων και ετοιμότητας για εργασία, βιωματικές ασκήσεις προετοιμασίας και ανάπτυξης εργασιακών δεξιοτήτων (με role playing), συμβουλευτική και εμψύχωση των ασκούμενων για συμμετοχή. Απώτερος στόχος  της δράσης αυτής είναι να αξιοποιηθούν οι ιδιαιτερότητες και τα ταλέντα των ωφελούμενων, και να ενδυναμωθούν οι δεσμοί τους με την κοινότητα, ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι κάθε ενδιαφέρον για συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα μας, δεν ισοδυναμεί με τη διαδικασία ανάληψης θέσης εργασίας στις δράσεις της επιχείρησης τους. Θα είμαστε στη διάθεση σας για να σας παρέχουμε πληροφορίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα μας,  που έχει στόχο την προστατευμένη ένταξη των ευάλωτων συμπολιτών μας σε αναπηρία στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή.