Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή στην «ΛΙΝΤΕ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ»

Η Διοίκηση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την ευγενική προσφορά του προσωπικού και της εταιρείας «ΛΙΝΤΕ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ», η οποία ενδυναμώνει τις ενέργειες μας προς τους ωφελούμενους των δομών μας, που υποστηρίζονται από την πρώτη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία «ΔΗΜΗΤΡΑ» στην Ελευσίνα, και το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες «Όλοι Εμείς».

Με ιδιαίτερη χαρά τις γιορτινές μέρες, η Διοίκηση της εταιρείας «ΛΙΝΤΕ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ», προσέφερε είδη συνολικής αξίας 950,00 Ευρώ. Αξίζει να επισημάνουμε ότι το προσωπικό της εταιρείας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της να συνεισφέρει, συγκέντρωσε και προσέφερε συσκευασμένα τρόφιμα αξίας 750,00 Ευρώ. Η εταιρεία «ΛΙΝΤΕ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ», στηρίζει έμπρακτα εδώ και πολλά χρόνια την τοπική κοινωνία με ενέργειες που έχουν κοινωνικό, ανθρωπιστικό περιβαλλοντικό και εκπαιδευτικό προσανατολισμό, αποδεικνύοντας την ανθρωπιστική ευαισθησία της προς τους πλέον ευάλωτους.

Η κοινωνική προσφορά σας, η οποία συμβάλλει στην αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν τόσο οι ωφελούμενοι μας όσο και το προσωπικό των δομών μας, αποτελεί εκτός από ενθάρρυνση και επιβράβευση με θετική επίδραση στην επίτευξη των στόχων μας. Για τον λόγο αυτό, η ευγενική προσφορά σας είναι σημαντική για όλους μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ενισχύετε τις δράσεις και τα προγράμματα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), που στοχεύουν στην δημιουργία ευκαιριών για τα άτομα σε αναπηρία, προκειμένου να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους για να ενταχθούν προστατευμένα και ισότιμα στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Με την ευκαιρία των εορτών θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας «ΛΙΝΤΕ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ», υγεία και ευημερία.

Με εκτίμηση,

Φαρμάκη Αφροδίτη

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπήςτης Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΌΛΟΙΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.)