Ανακοινώσεις, Δράσεις

«Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες και Άλλες Κατασκευές»

Τη χαρά της συμμετοχής και της δημιουργίας προσέφερε η δράση «Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες και Άλλες Κατασκευές» που ξεκίνησε την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, 2019, το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, με την αγαστή συνεργασία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, και την εποπτεία της κοινωνικής λειτουργού του Ομίλου, κας Σπετσιώτη Μαρουσώ, που την ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία και την πολύτιμη στήριξη της στο έργο μας.

Οι ωφελούμενοι μας, το προσωπικό και οι Εθελοντές του Κέντρου «Ολοι Εμείς» συμμετείχαν στην δράση για τις χειροποίητες δημιουργίες (χριστουγεννιάτικα και διακοσμητικά είδη, κοσμήματα, κ.α), με το πλούσιο υλικό και την επίβλεψη ειδικού, ευγενική χορηγία του Ομίλου “ΤΙΤΑΝ”, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, με δράσεις που απευθύνονται στις τοπικές κοινωνίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όσους στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών μας και ιδιαιτέρως τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ, για την ηθική, ανθρώπινη και υλική υποστήριξη που μας παρέχει. Θεωρούμε την ευγενή προσφορά του, ως έμπρακτη εκτίμηση στις δράσεις Κέντρου μας.

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής

Φαρμάκη Αφροδίτη