Ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το φετινό ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το φετινό ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που υλοποίησε το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες «Όλοι Εμείς», στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, 2021, με τις δημιουργίες που έφτιαξαν οι ωφελούμενοι μας στα Εργαστήρια τους, με τη στήριξη των θεραπευτών τους.

Τα εκθέματα του Bazaar μας, εμπλουτίστηκαν και φέτος από τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που δημιούργησαν οι εθελοντικές ομάδες χειροτεχνιών, που συντονίζει η κοινωνική λειτουργός της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, κυρία Σπετσιώτη Μαρουσώ. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, σε όσους συμμετείχαν τόσο στην υλοποίηση του, όσο και την επιτυχή διεξαγωγή του, ενισχύοντας τους σκοπούς της υλοποίησης του.

Η συστηματική κοινωνική προσφορά της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, προς το Κέντρο μας, αποτελεί για μας πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης στο έργο που επιτελούμε. Επιθυμία μας είναι, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων για κοινωνική ένταξη και ευημερία των ατόμων σε αναπηρία και των οικογενειών τους. Επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη της προσπάθειας μας αυτής από την Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ τα τελευταία χρόνια, θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διευθυντή Εργοστασίου Καμαρίου, Κύριο Αλέξανδρο Ψηλό και την κοινωνική λειτουργό, Κυρία Σπετσιώτη Μαρουσώ για την πολύτιμη στήριξη τους.