Δράσεις

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τα γενέθλια για τα 2 έτη λειτουργίας του, γιόρτασε το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, 2020, το πρωί στο χώρο του Κέντρου, που γέμισε από τους φίλους και υποστηρικτές του, που αντάλλαξαν με συγκίνηση αγκαλιές και ευχές για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και επιθυμία. H Διοικούσα Επιτροπή, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου, υποδέχθηκαν με χαρά τις οικογένειες τους, τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου Ελευσίνας, καθώς και άλλους επιφανείς φίλους του Κέντρου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με Αγιασμό και στη συνέχεια προβλήθηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τις εκπαιδευτικές και τις κοινωνικές δράσεις του προγράμματος του Κέντρου “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, που στοχεύουν στην προστατευόμενη κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων του στην κοινωνική ζωή.

Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Παππάς Λεωνίδας, Κουκουναράκης Παύλος, Κουρούνης Γεώργιος, η Πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ, κ. Ανθη Εύη, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Στραϊτούρη Ζωή, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Τσάτσης Δημήτριος, κ. Δελαπόρτας Χρήστος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Γιάννης Γιαννίκος, η Τοπική Σύμβουλος, κ. Αννα Στάθη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Δυτικής Αττικής, κ. Κακοσαίος Ευάγγελος, ο Δ/ντης του ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας, κ. Κάτωνας Βαζαίος, ο Αντισμήναρχος και Πρόεδρος του 1ου Προσκοπικού Συστήματος Ελευσίνας, κ. Ελένης Δημήτριος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας, κ. Γεωργία Γιατζόγλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου, κ. Καλυμνάκης Γιάννης, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Δήμου μας, κ. Στρωματιάς Δημήτριος, η Πολιτική Μηχανικός κ. Σοφία Παππά, οι Εθελοντές μας, κ.κ. Ευθυμίου Κλεομένης, Δέρδα Ευαγγελία, Πέππα Αναστασία, Σκαπινάκη Γεωργία, Σκόρδα Χρυσούλα, και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του Κέντρου “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το έργο μας και τους ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με πίστη στην ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια.

Πρόεδρος Δ/Σας Επιτροπής
Φαρμάκη Αφροδίτη