Ανακοινώσεις

Ευχαριστούμε το «Derma Plus» που εντάχθηκε στην εθελοντική δράση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Στο πλαίσιο του διαδραστικού προγράμματος «Προετοιμασία, εκπαίδευση και ενδυνάμωση για την προεπαγγελματική αποκατάσταση των ΑμεΑ», μια πρωτοβουλία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), για τους ωφελούμενους της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία, που ίδρυσε το 2021 με τον διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΗΤΡΑ», η επιχειρηματίας, κυρία Αναστασία Πασιοπούλου και το κατάστημα δερμάτινων ειδών της με την επωνυμία, «Derma Plus», που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 104, στην Ελευσίνα, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2105561404, εντάχθηκε στην εθελοντική δράση που εντάσσει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελευσίνα, και την ευχαριστούμε από καρδιάς!

Μέσα από ένα οργανωμένο θεραπευτικό και υποστηρικτικό πλαίσιο, βασισμένο στις αρχές της ψυχοκοινωνικής στήριξης και της επαγγελματικής συμβουλευτικής, η διεπιστημονική ομάδα της Στέγης «ΔΗΜΗΤΡΑ» προσφέρει συστηματική και συνεχόμενη υποστήριξη τόσο στον ωφελούμενο όσο και στον εθελοντή εργοδότη. Συγκεκριμένα, το διαδραστικό πρόγραμμα, στηρίζεται στις αρχές του Εθελοντισμού και περιλαμβάνει αξιολόγηση ενδιαφερόντων και ετοιμότητας για εργασία, βιωματικές ασκήσεις προετοιμασίας και ανάπτυξης εργασιακών δεξιοτήτων (με role playing), συμβουλευτική και εμψύχωση των ασκούμενων για συμμετοχή. Απώτερος στόχος της δράσης αυτής είναι να αξιοποιηθούν οι ιδιαιτερότητες και τα ταλέντα των ωφελούμενων, και να ενδυναμωθούν οι δεσμοί τους με την κοινότητα, ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Πασιοπούλου που ενέταξε στις εργασίες της επιχείρησης της «Derma Plus», για μία φορά την εβδομάδα και για μία ώρα, ωφελούμενη της Στέγης μας. Η στήριξη της είναι πολύτιμη για να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες πρόσβασης των ατόμων σε αναπηρία στην αγορά εργασίας.

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι κάθε ενδιαφέρον για συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα μας, δεν ισοδυναμεί με τη διαδικασία ανάληψης θέσης εργασίας στις δράσεις της επιχείρησης σας. Θα είμαστε στη διάθεση σας για να σας παρέχουμε πληροφορίες για την εθελοντική συμμετοχή στο πρόγραμμα μας, που έχει στόχο την προστατευμένη ένταξη των ευάλωτων συμπολιτών μας σε αναπηρία στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή.