Ανακοινώσεις

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την ενίσχυση του Πασχαλινού Bazaar μας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή και του φετινού Πασχαλινού Bazaar μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ενίσχυσε με  δωρεά, ποσού ύψους 500,00 € (πεντακόσια Ευρώ), τις πασχαλινές δημιουργίες των ωφελούμενων μας και τους έδωσε τη δυνατότητα να βιώσουν το αίσθημα της χαράς και της δημιουργίας, καθώς και της συμμετοχής στην παραγωγική διαδικασία. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εξ αιτίας της πανδημίας και των μέτρων προστασίας, δεν πραγματοποίησε φέτος στις εγκαταστάσεις του Πασχαλινά Bazaar, για την ενίσχυση κοινωνικών φορέων και επέλεξε αυτό τον τρόπο να ενισχύσει κοινωνικούς φορείς.

Η συστηματική αρωγή της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, συμβάλλει τόσο στην αναγνώριση όσο και στην ενίσχυση των προσπαθειών μας, για την προετοιμασία των ωφελούμενων μας για κοινωνική ένταξη και αποκατάσταση και στηρίζει τις θεραπευτικές και άλλες δράσεις που υλοποιούνται στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ”, με την πολύτιμη υποστήριξη των θεραπευτών και των Εθελοντών μας.

Η κυρία Δημητροπούλου Γεωργία, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Σχέσεων με τοπικές κοινωνίες Ν. Ελλάδος, που εργάζεται στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, εκπροσωπώντας τον Όμιλο ΕΛΠΕ, επισκέφτηκε το Κέντρο μας για ευχές και τίμησε με την παρουσία της το Πασχαλινό Bazaar  μας (φωτό). Την ευχαριστούμε από καρδιάς για την ένθερμη και έμπρακτη υποστήριξη της στο έργο που επιτελείται στο Κέντρο μας.