Ανακοινώσεις

Εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών για Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες δημιούργησαν στο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Όλοι Εμείς» ύστερα από παραγγελία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ» – Χορευτικό Οινόης και της προέδρου Αθανασίας Δρίβα. Στη φωτογραφία ο Σύλλογος παραλαμβάνει τις χειροποίητες κάρτες, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των ενεργειών μας προς τους ωφελούμενους μας, που στοχεύουν στην ένταξη τους στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Το ομαδικό εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών υλοποιείται με την εποπτεία της διεπιστημονικής ομάδας και την επιμέλεια εξειδικευμένου προσωπικού, με άξονα την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της καλλιτεχνικής έκφρασης των ωφελούμενων μας, καθώς και της εργασιακής τους συνείδησης. Στόχος του εργαστηρίου είναι η βιωματική αξιοποίηση του έργου τέχνης, ως πεδίου άντλησης μιας γνώσης που μπορεί να εμπλουτίσει την θεραπευτική πράξη.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες για χειροποίητες ευχετήριες κάρτες (Πασχαλινές και Χριστουγεννιάτικες), οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνο του ΚΔΗΦ «Όλοι Εμείς», 210 5560464, 210 5561589, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 9.00π.μ.- 17.00μ.μ. και στο [email protected].