Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών για τους εργαζόμενους του κέντρου

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης του προσωπικού της, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), υλοποίησε με επιτυχία το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Τομέα Υγείας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πρώτων Βοηθειών, συνολικής διάρκειας 14 ωρών, το οποίο ήταν προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εργαζομένων στις δομές της (Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Όλοι Εμείς”, Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) Ατόμων με Αναπηρία, «ΔΗΜΗΤΡΑ»),. 

Οι νοσηλευτές και οι φροντιστές των δομών της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»,  είχαν την ευκαιρία τα 2 τελευταία χρόνια να καταρτιστούν σε όλα τα νέα πρωτόκολλα επείγουσας παροχής φροντίδας και να συμμετάσχουν ενεργά στη θεωρητική, αλλά και τη πρακτική άσκηση, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Η πρόσφατη εκπαίδευση ήταν τριήμερη και πραγματοποιήθηκε από τη πιστοποιημένη Νοσηλεύτρια κα Σοφιολάκη Λουίζα. Μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» κα Φαρμάκη, ευχαρίστησε το προσωπικό για την ένθερμη συμμετοχή του, τονίζοντας πως η βελτίωση των γνώσεων και των ικανοτήτων των εργαζομένων, οδηγεί και στην ανάπτυξη της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ωφελούμενοι μας, στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.