Δράσεις

Ανάρτηση πανό, με το κοινωνικό μήνυμα για την αναπηρία και την προστασία των πλέον ευάλωτων

Ως πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, πράξη που εναρμονίζεται απόλυτα με το κλίμα των Χριστουγέννων, η λήψη της φωτισμένης απόφασης από την διοίκηση του Δημαρχείου της πόλης μας, για την ανάρτηση του πανό, με το κοινωνικό μήνυμα για την αναπηρία και την προστασία των πλέον ευάλωτων, στην πρόσοψη του κτιρίου του Δημαρχείου Ελευσίνας.

Το πανό απεικονίζει τη δύναμη του κοινωνικού δεσμού στις ανθρώπινες σχέσεις και το δικαίωμα της δημιουργικής έκφρασης, καθώς και της συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία σε όλα τα δρώμενα της κοινωνικής ζωής. Το πανό δημιουργήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού για την «Παγκόσμια Ημέρα διακήρυξης των δικαιωμάτων των ατόμων με Αναπηρία», και της εκδήλωσης που επιμελήθηκε το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», σε συνεργασία με την Β/βάθμια Σχολική Επιτροπή την 3.12.19, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελευσίνας.

Τα χαμόγελα αλλά και η γλυκιά συγκίνηση πλημμυρίζουν το βλέμμα μας, σε αυτήν την πράξη ευθύνης από τη Διοίκηση της πόλης μας, με την ευχή να υποστηρίζονται με όλες μας τις δυνάμεις οι πλέον ευάλωτοι, προκειμένου να διασφαλίζεται η συνοχή της κοινότητας μας.